• SPARA -450 kr
Pedaler Shimano SPD inkl. SM-SH51 PD-M8120 Deore XT
Pedaler Shimano SPD inkl. SM-SH51 PD-M8120 Deore XT

Cykelpedaler Shimano Deore XT PD-M8120

EPDM8120
I lager
1 099 kr 1 549 kr -450 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Shimano PD-M8120 Deore XT 

MTB-pedalerna Shimano PD-M8120 Deore XT SPD kommer inklusive klossar SM-SH51. Dessa mountainbike pedaler är perfekta för stig och enduro cykling, ett par riktigt bra dubbelsidiga cykelpedaler för dig som vill ha hög prestanda och hållbarhet till ett rimligt pris. Den här nya versionen Deore XT M8120 har en riktigt bra en skyddsbåge runt sig och detta gör dels att pedalen blir lite stadigare att stå på, och att den tål lite mer stryk och pedal-islag jämfört med den vanliga XT-pedalen. Solid konstruktion av lätt aluminium.

Den här nya versionen av PD-M8120 har lite större plattform för bättre kontroll och kraftöverföring. Perfekt för träning och tävling till ett riktigt proffsigt pris, så den här schysta pedalen kan vi varmt rekommendera!

Specifikation:

  • Färg: Svart/Silver
  • Axel: CrMo (stål)
  • Klossar: SM-SH51 SPD (medföljer på köpet)
  • Vikt: 408 gram per par

 

Shimano Deore XT M8120 - Bästa pedalerna för MTB!

Den splitter nya versionen har lite större plattform och är dubbelsidig för bättre kontroll och kraftöverföring. Perfekt för träning och tävling till ett riktigt proffsigt pris, så den här schysta pedalen kan vi varmt rekommendera! Shimanos Deore XT Pedaler är de absolut mest sålda pedalerna till svenska cyklister som kör MTB eller gravel och vill ha lite lättare och finare pedaler än de enkla 520-pedalerna. Shimano XT pedaler är ruggigt prisvärda, och levererar en prestanda kontra pris som är svår att konkurrera med för andra tillverkare. Med hög tålighet, låg vikt och bra känsla är det inte svårt att förstå att Deore XT blivit Shimanos mest populära pedal till tävlingscyklister samt till motionärer som vill ha bra prestanda.

Shimano Deore XT klickpedaler för MTB och gravel

Shimano Deore XT PD-M8100 är gjorda för att använda med SPD-klossar, dvs små skoklossar med två skruvhål vilka även används för spinningcyklar. Klossar medföljer pedalerna (SM-SH51), som du kan montera på dina MTB/gravel skor. Pedalerna är anpassade för stigcykling men fungerar utmärkt till all typ av MTB-cykling och gravelcykling. De går även utmärkt att använda till landsvägscykling, men det primära användningsområdet för Shimano Deore XT PD-M8100 pedalerna är i skogen.

Fakta om Shimano Deore XT M8120 pedaler:

  • Shimano Deore XT monteras enkelt med en 8 millimeters insexnyckel.
  • Vikten är ca 438 gram per par.
  • Shimano SM-SH51 pedalklossar ingår i priset
  • Pedalerna även är kompatibla med Shimano SM-SH56 samt alla andra SPD-klossar från andra tillverkare som finns på marknaden.
  • Shimano Deore XT PD-M8120 säljes i par inkl SPD-klossar

Hur fungerar ett par SPD pedaler?

Du klickar enkelt fast skorna genom att trycka ner foten, och kan då både dra rakt uppåt och trycka neråt på pedalen för att skapa kraft och fart. För att klicka ur fötterna vrider du på foten så klickar pedalen automatiskt loss skon. 

4550170444204
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.