• SPARA -89 kr
Cykelpump Pro Performance HP Racer
PRO Minipump Performance HP, Alu, med slang
Cykelpump Pro Performance HP Racer
PRO Minipump Performance HP, Alu, med slang

Cykelpump Pro Performance HP Racer

Pro
PRPU0091
I lager
340 kr 429 kr -89 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Minipump Pro Performance HP 

Det här är en liten smidig minipump med High pressure (HP). Designad för landsvägscyklar är den lätt och kompakt i minimalt format som är tillverkad i aluminium. Har invändig slang som du lätt drar ut när du ska pumpa. Den böjliga slangen förhindrar att prestaventilen blir böjd, plus att du inte behöver hålla pumpen i fixerat läge när du pumpar. Stabilt ramfäste och extra skruvar medföljer om du vill fästa den på ramen. Passar till racerventil (Presta) och klarar däck med maxtryck upp till 11 Bar.

 

PRO Minipump Performance HP Racer är en liten och portabel cykelpump som är utformad för att pumpa upp högtrycksdäck på racercyklar och andra cyklar med smalare däck. Den är tillverkad av högkvalitativt material som gör det enklare att pumpa upp däcket till rätt tryck.

Pumpen är designad för att vara lätt och enkel att använda. Den har en ergonomisk utformning och en lång pumparm som ger en bekväm och effektiv pumpning. Den är också utrustad med en säkerhetslås som förhindrar att pumpen öppnas eller släpper luft när den inte används.

PRO Minipump Performance HP Racer levereras med en flexibel slang som gör det enklare att använda pumpen med Presta-ventiler, som är vanligt förekommande på racercyklar. Pumpen är också utrustad med en snabbkoppling som gör det enklare att ansluta slang och ventil.

Denna pump är lätt att ta med sig på cykelturer och är perfekt för nödsituationer när ett däck behöver pumpas upp. Den är också lämplig för cyklister som vill ha en kompakt och bärbar pump för att hålla däcken uppblåsta till rätt tryck mellan cykelturerna.

8717009368667
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.