• På rea!
  • -34,00 kr
CO2 Patron PRO 25gr, styckpris i bulkpack
CO2 Patron PRO 25gr, styckpris i bulkpack
CO2 Patron PRO 25gr, styckpris i bulkpack
CO2 Patron PRO 25gr, styckpris i bulkpack

Kolsyrepatron PRO 25gr CO2

PRPU0075
I lager
55,00 kr 89,00 kr -34,00 kr
Inkl. moms

Kolsyrepatron PRO 25 gram passar alla gängade CO2 pumpmunstycken. En patron med XL volym 25G säljes till styckpris från bulk förpackning.


 

PRO 25gr CO2-kolsyrepatron är en cylindrisk behållare som innehåller komprimerad kolsyra som vanligtvis används för att pumpa upp cykeldäck, men kan också användas för att driva andra luftverktyg eller för att t.ex tillföra kolsyra till drycker.

Kolsyrepatronen PRO 25gr CO2 är kompakt och bärbar, vilket gör den idealisk för cykelturer och andra utomhusaktiviteter. När den ansluts till en lämplig pump, t.ex. en CO2-pump, kan den användas för att snabbt och enkelt pumpa upp cykeldäck till önskat tryck.

En 25 gram kolsyrepatron räcker vanligtvis till att pumpa upp ett däck på en vanlig cykel med 700c racerdäck till ungefär 120 PSI. Men det är alltid viktigt att kontrollera däckets maximala tryck och inte pumpa upp det över det rekommenderade trycket.

Sammanfattningsvis är PRO 25gr CO2-kolsyrepatronen en praktisk och portabel lösning för att pumpa upp cykeldäck och andra luftverktyg snabbt och enkelt.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.