• På rea!
  • -260,00 kr
Bromsbelägg SRAM Avid Code 07-10 Organic

Bromsbelägg SRAM Avid Code 07-10 Organic

921136
I lager
79,00 kr 339,00 kr -260,00 kr
Inkl. moms

Bromsbelägg SRAM/ Avid Code 07-10 Organic Stål original art.nr 00.5315.001.000 (den svarta på bilden)

Passar för Code - DB - PDS - CD - A1 skivbromsar tillverkade mellan 2007-2010 (Det finns kunder som har (07-10) bromsar monterade på cyklar fram till 2014).

  • Levereras i sin originalförpackning i par för en broms

https://www.sram.com/globalassets/document-hierarchy/compatibility-map/sram-avid-disc-brake-pad-identification-guide.pdf


 

AVID BROMSSYSTEM

Avid erbjuder kraftfulla och pålitliga bromsar som ser ger fin bromskraft så du alltid kan ha full kontroll över din cykel. Som en del av komponentgruppen SRAM - en av världens största tillverkare av cykelkomponenter - har Avid många år av produktutveckling bakom sig. De har ett brett sortiment med produkter som passar både nybörjare och professionella cyklister.

Bromsbelägg orginal Avid - det är tryggt!

Det finns bromsbelägg med lite olika egenskaper och hur ska man då välja? Valet är helt enkelt ditt eget!

Organiska eller även kallade Resin är ett mjukare bromsbelägg som har något bättre bromskraft vid normal körning och utvecklar inte så hög värme på bromsskivan men har lite kortare livslängd.

Sintrade i metall är ett mycket hårdare bromsbelägg och är det som bromsar bäst och trivs bäst vid lite tuffare körning när det når en högre arbetstemperatur. det är pålitliga med längre livslängd än resin beläggen men det sliter samtidigt lite mer på bromskivorna - som sagt valet är ditt!

Ps. till Avid XX bromsar måste organiska bromsbelägg användas.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.