Vevlager Shimano Pressfit MTB, MT500

Vevlager Shimano MT500 Press-Fit

EBBMT500PA
I lager
249,00 kr
Inkl. moms

Vevlager Shimano MT500 för Press-Fit

Art.nr EBBMT500PA


 

Shimano MT500 är ett högkvalitativt vevlager som är utformat för att passa mountainbike. Detta vevlager är tillverkat av högkvalitativt material och är konstruerat för att hålla länge och tåla tuffa förhållanden.

Shimano MT500 har en Hollowtech II-konstruktion som ger en lätt och stark design. Detta minskar vikten på cykeln och ger samtidigt en stabil och pålitlig prestanda. Vevlagret har också ett press-fit system som gör det lätt att installera och underhålla.

Shimano MT500 vevlager passar till 24 mm axlar och är kompatibelt med Shimano MTB-kedjor. Detta vevlager är också försedd med en lätt justerbar spänning för att säkerställa en smidig och pålitlig drift.

Sammanfattningsvis är Shimano MT500 vevlager ett högkvalitativt och pålitligt vevlager som är utformat för att passa mountainbike. Det har en lätt och stark konstruktion, enkel installation och underhåll, är kompatibelt med Shimano MTB-kedjor och försedd med en justerbar spänning för smidig drift.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.