Skivbromsadapter fram 160mm, Gaffelstandard, okpostmount
Skivbromsadapter fram 160mm, Gaffelstandard, okpostmount

Shimano Skivbromsadapter fram 160mm Gaffelstandard, ok postmount

ISMMA90F160PS
I lager
129 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Shimano original Skivbromsadapter fram 160mm Gaffelstandard Postmount ok som innebär att skivbromsoket monteras direkt på gaffeln utan behov av en separat adapter.

 

Shimano skivbromsadapter fram 160mm för gaffelstandard ok postmount är en komponent som används på cyklar med skivbromsar. Adaptern används för att montera en skivbromsok på en gaffel med en viss standard, vilket gör att cyklisten kan använda en skivbroms med en skivdiameter på 160mm.

Gaffelstandarden hänvisar till standarden för montering av gaffelbenen på framgaffeln på cykeln. Postmount är en vanlig standard som används för montering av skivbromsar på cyklar. Detta innebär att skivbromsoket monteras direkt på gaffeln utan behov av en separat adapter.

Adaptern är tillverkad av hållbart material och är utformad för att vara stark och tålig för att klara av de höga belastningar som uppstår vid användning av skivbromsar. Den är lätt att installera och ger cyklisten möjlighet att använda en 160mm skivbroms på en gaffel med postmount-standard.

Shimano är en av de mest välkända och respekterade tillverkarna av cykelkomponenter och deras skivbromsadapter är en populär och pålitlig komponent för cyklister som vill ha hög kvalitet och prestanda på sina skivbromsar.

4524667430469
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.