Skivbromsadapter fram 160mm, Gaffelstandard, okpostmount

Shimano Skivbromsadapter fram 160mm Gaffelstandard, ok postmount

ISMMA90F160PS
I lager
129,00 kr
Inkl. moms

Shimano original Skivbromsadapter fram 160mm Gaffelstandard Postmount ok som innebär att skivbromsoket monteras direkt på gaffeln utan behov av en separat adapter.


 

Shimano skivbromsadapter fram 160mm för gaffelstandard ok postmount är en komponent som används på cyklar med skivbromsar. Adaptern används för att montera en skivbromsok på en gaffel med en viss standard, vilket gör att cyklisten kan använda en skivbroms med en skivdiameter på 160mm.

Gaffelstandarden hänvisar till standarden för montering av gaffelbenen på framgaffeln på cykeln. Postmount är en vanlig standard som används för montering av skivbromsar på cyklar. Detta innebär att skivbromsoket monteras direkt på gaffeln utan behov av en separat adapter.

Adaptern är tillverkad av hållbart material och är utformad för att vara stark och tålig för att klara av de höga belastningar som uppstår vid användning av skivbromsar. Den är lätt att installera och ger cyklisten möjlighet att använda en 160mm skivbroms på en gaffel med postmount-standard.

Shimano är en av de mest välkända och respekterade tillverkarna av cykelkomponenter och deras skivbromsadapter är en populär och pålitlig komponent för cyklister som vill ha hög kvalitet och prestanda på sina skivbromsar.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.