Sadel dam commo svart, Spectra relax

Sadel Spectra Commo dam svart

C7100591
I lager
399,00 kr
Inkl. moms

Produktinformation

Riktigt bred och skön cykelsadel när man gillar en upprätt sittställning. Den här omtyckta modellen sitter original monterad på Sveriges mest sålda damcykel - Monark Karin.

Specifikationer

  • Elastomer
  • Vattenresistent
  • Runda rails (kommer utan klämma)
  • Längd 255 mm
  • Bredd 200 mm

 

Sadel Spectra Commo dam svart är en bekväm och funktionell cykelsadel som är speciellt utformad för kvinnor. Den är tillverkad av högkvalitativt material som ger en lång livslängd och en hög prestanda.

Sadeln har en ergonomisk design som passar perfekt för kvinnor och ger en bekväm och säker körning. Den har en mjuk och stötdämpande stoppning som minskar vibrationer och stötar som kan uppstå vid cykling på ojämna ytor.

Spectra Commo dam sadel har också en lätt och slitstark konstruktion som gör den idealisk för daglig pendling eller längre cykelturer. Den har också en lågprofilig design som ger ett smidigt utseende och minskar risken för friktion och irritation.

Sammanfattningsvis är Sadel Spectra Commo dam svart en högkvalitativ och bekväm cykelsadel som är speciellt utformad för kvinnor. Den ergonomiska designen, stötdämpande stoppningen och slitstarka konstruktionen gör den till en idealisk sadel för daglig pendling och längre cykelturer.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.