Sadel herr commo svart, Spectra relaxed

Cykeladel Spectra Commo Svart

Spectra
C7100590
I lager
399,00 kr
Inkl. moms

Riktigt bekväm cykelsadel för herrcyklar. Den här omtyckta modellen sitter original monterad på många Monark och Crescent stadscyklar.


 

Spectra Commo i svart är en bekväm och funktionell cykelsadel som är speciellt utformad för män. Den är tillverkad av högkvalitativt material som ger en lång livslängd och en hög prestanda.

Sadeln har en ergonomisk design som passar perfekt för män och ger en bekväm och säker körning. Den har en mjuk och stötdämpande stoppning som minskar vibrationer och stötar som kan uppstå vid cykling på ojämna ytor.

Spectra Commo herrsadel har också en lätt och slitstark konstruktion som gör den idealisk för daglig pendling eller längre cykelturer. Den har också en lågprofilig design som ger ett smidigt utseende och minskar risken för friktion och irritation.

Sammanfattningsvis är Spectra Commo i svart en högkvalitativ och bekväm cykelsadel som är speciellt utformad för män. Den ergonomiska designen, stötdämpande stoppningen och slitstarka konstruktionen gör den till en idealisk sadel för daglig pendling och längre cykelturer.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.