Sadel Turnix AF Dam, Svart 152mm
Sadel Turnix AF Dam, Svart 152mm

PRO Sadel Turnix AF Dam, Svart 152mm

Pro
PRSA0249
I lager
1 149 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

PRO Sadel Turnix AF Lady 152mm 

För den kräsna kvinnliga cyklisten som kräver det bästa, presenterar vi stolt PRO Sadel Turnix AF Lady 152mm - en sadel som kombinerar stil, komfort och prestanda i en elegant enhet.

Specifikationer

Mått: 152 mm bredd, designad för att passa perfekt för kvinnliga anatomier och ge optimal stöd.

Material: Tillverkad av högkvalitativt och lättviktigt material för att minimera vikt och maximera hållbarhet.

Ergonomisk Design: Turnix AF Lady är konstruerad med cyklisten i åtanke. Den ergonomiska designen ger maximal komfort och stöd under långa cykelturer med kolfiberförstärkt stomme med dämpande egenskaper som ger cyklisten möjlighet att hitta den perfekta sadelpositionen.

Ventilationskanaler: Utrustad med noggrant placerade ventilationskanaler för att förhindra överhettning och hålla dig sval under intensiva träningspass.

Racinginspirerad Form: Den släta och strömlinjeformade designen ger inte bara sadeln ett elegant utseende utan minimerar också luftmotståndet för en snabbare åktur.

Rails: Turnix AF Lady levereras med 7 mm rails i rostfritt.

Funktioner

Stötabsorberande Teknologi: Inbyggd stötabsorberande teknologi minskar vibrationer och stötar från vägen, vilket ger en smidigare cykelupplevelse.

Slitstark Yta: Slitstarkt överdrag som står emot väder och vind, vilket förlänger sadelns livslängd.

Låg Vikt: Den lätta konstruktionen gör att cyklisten kan accelerera snabbt och enkelt klättra uppför backar.

Stilren Estetik: Den stilrena och eleganta estetiken gör Turnix AF Lady till ett perfekt tillskott till varje kvinnlig cykelsadel

 

Perfekt för cyklister som letar efter en bekväm racersadel

Välj PRO Sadel Turnix AF och din rumpa Kommer Tacka Dig!

Letar du efter en sadel som gör din cykeltur till en förstklassig dans på pedaler? Sluta leta - PRO Sadel Turnix AF Dam är din biljett till cykelkomfort - Himlen för Ditt Bak

Pro Turnix AF är inte bara en sadel. Den är en VIP-plats för ditt mest värdefulla tillhörighet - din cykelrumpa! Designad med omsorg och kärlek för att ge maximal komfort, även på de längsta äventyren. Du kommer känna dig som cykelns drottning, och varför inte?

Form och Funktion i Perfekt Harmoni

Den här sadeln är som en bästa vän - stödjande och alltid där när du behöver den som mest. Ergonomiskt utformad för att passa damer perfekt och göra varje tramptag till en dans med din cykel.

Komfort och Prestanda

Dessutom förbättrar den avancerade teknologin prestandan så att du kan susa fram på vägen med leendet på läpparna.

Pro Turnix AF Dam tar inte bara cykelkomfort på allvar, den har också en humoristisk sida! Varför? För att varför inte? Varje cykeltur blir roligare när du har en vän som Turnix med dig längs vägen. Slut på Sadeltristess! 

Så, kära cyklist, om du är redo för en cykelupplevelse där komfort och glädje går hand i hand, säg hej till PRO Sadel Turnix AF. Din bakdel kommer tacka dig, och du kommer cykla mot solnedgången med ett leende på läpparna!

Till sist

PRO Sadel Turnix AF Lady 152mm är inte bara en sadel, det är en investering i cykelkomfort och prestanda. Med dess noggrant utformade specifikationer och funktioner är det den perfekta följeslagaren för kvinnliga cyklister som strävar efter det bästa. Gör varje cykeltur till en njutning med PRO Sadel Turnix AF Lady 152mm! 

8717009363396
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.