Sadel SR Float Athletic Svart
Sadel SR Float Athletic Svart
Sadel SR Float Athletic Svart
Sadel SR Float Athletic Svart
Sadel SR Float Athletic Svart
Sadel SR Float Athletic Svart

Sadel SR Float Athletic Svart

SR8VC1UR0A08V14
I lager
549 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

SR Float Athletic Cykelsadel

Njut av alla dina avslappnade cykelturer utan problem med Float! Med en Float sadel monterad på cykeln ger komfort till varje pendling och är en anatomisk cykelsadel designad för att avlasta trycket tack vare en generös central utskärning. Ytterligare stöd för tryckavlastning, Slow Fit Foam-stoppning anpassar sig efter din kropps form och garanterar en jämnare viktfördelning, vilket ger dig känslan av att sväva över ojämna vägar och gropiga cykelbanor

Längd: 267 mm

Bredd: 161 mm

Vikt: 382 gram

 

Cykelsadel Selle Royal Float - Byt till omedelbar komfort

Selle Royal Float är en cykelsadel för dig som idag har en hybridcykel eller gravelbike, men behöver en bekvämare sadel. Athletic är rätt storlek och har Float tekniken som kommer vara perfekt är för dig som cyklar med 45 graders körställning, till exempel pendlar till jobbet.

Varför Float Athletic är rätt för dig och din cykel

  1. Slow Fit Foam är en exklusiv Selle Royal-teknologi designad för att passa kroppens form. Dess memory foam-teknik med en långsam, studsande effekt ger omedelbar komfort och säkerställer en mjuk känsla under cykling.
  2. Njut av en torr cykeltur med en vattentät sadel. Denna patenterade Selle Royal-teknologi gör att sadeln är 100 % vattentät, även när den utsätts för tungt, vått väder.
  3. En ergonomisk central utskärning designad för att lätta på trycket i perinealområdet, vilket gör den idealisk för de mest känsliga förarna. Ingen smärta, bara njuta på dina turer!

8021890486769
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.