Ringklocka Knog Oi Classic Mässing
Ringklocka Knog Oi Classic Mässing

Ringklocka Knog Oi Classic

KN11977
I lager
249 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Ringklocka Knog Oi Classic 

Ringklockan Knog Oi Classic är verkligen lyxig i ordets rätta bemärkelse. Denna eleganta ringklocka är verkligen ett rent nöje att ha på styret, och tack vare sin smarta design sitter den är aldrig i vägen. 

Inspirationen till formen är hämtad från själva styret och där andra ringklockor vanligtvis sticker upp eller ut, så går Oi Classic mot strömmen. Den ger ett nästan svävande intryck på styret och är i den meningen närmast prydligt diskret. Men i en annan mening framstår den samtidigt som helt unik och ur ett rent estetiskt perspektiv så sticker den verkligen ut. Det är kombinationen av robusta material och en fjäderbelastad mekanism som ger ringklockans dess tydliga ton, ringklockan har faktiskt flera tonhöjder - en baston och flera stödjande högre toner - som tillsammans säkerställa att den hörs både klart och tydligt.

Hur fungerar den tillsammans med alla vajrar och kablar? Inga som helst problem! Den är speciell formgiven för att du ska kunna organisera alla dina bromsvajrar och växelkablar. Vilket ser till att ringklockan låter helt rätt och samtidigt ser till att du kan organisera alla lösa kablar på ett effektivt och ordnat sätt. Monteras på styret via en vanlig insexnyckel , Mått: Small 15x36 mm, Large 16 x 49 mm, Vikt:  25-32 gram

Knog Oi Classic finns i två storlekar för olika styrdiameter

S: Small passar för styren 22.2 mm (klassiska standardstyren)

L: Large passar styren med 23.8 – 31.8mm i diameter (hybrid och MTB)

Färg
  • Svart
  • Mässing
  • Koppar
  • Silver
Storlek
  • S

 
9328389026604
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.