• -180,00 kr
Kombipack PRO Sadelväska,...

Kombipack PRO Sadelväska, kolsyrepump, miniverktyg, däcksavtagare

PRAC0139
Slut i lager
399,00 kr 579,00 kr -180,00 kr
Inkl. moms

Kombipack från PRO

Perfekt för dig som har en racercykel. I paketet finns ett mini-verktyg med 8 funktioner. Mini-verktyget är lätt och kompakt och verktyget har en storlek 2,3,4,5 och 6 insexnyckel samt en skruvmejsel och en stjärnskruvmejsel. En kolsyre pump samt två 16g Co2 patroner medföljer. Utöver detta så består PROs kombipack av däckjärn och en fin sadelväska för att ha med sig prylarna...  Sadelväskan sätts fast med kardborreband under sadeln, så den sitter fast ordentligt. Framtill så har den ett kardborreband, som spänns fast runt sadelpinnen. Det är lätt att öppna sadelväskan, eftersom hela bakstycket öppnas med blixtlås och en liten stropp utvändigt, bak på sadelväskan. På stroppen kan man montera vissa typer av baklyktor.

Specifikationer PRO kombipack

Innehåller: Sadelväska, miniverktyg med 10 funktioner, insexnycklar storlek 2,3,4,5 och 6, skruvdragare och stjärnskruvmejsel. Co2 mini-pump, Co2 16g patroner samt 2 x däckjärn

Sadelväska: Bredd: 7 cm Höjd: 6,5 cm Längd: 14 cm

Kvalitetsnivå

PRO är liksom deras ägare Shimano, kända för att producera kvalitetsprodukter. Detta kombipack är inget undantag. Pump, verktyg, däckjärn och sadelväska är framställda i en stark kvalitet.

 
2019-05-27
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.