• Ny
Barnsits Thule Yepp 2 Maxi - Rammonterad
Barnsits Thule Yepp 2 Maxi - Rammonterad
Barnsits Thule Yepp 2 Maxi - Rammonterad
Barnsits Thule Yepp 2 Maxi - Rammonterad
Barnsits Thule Yepp 2 Maxi - Rammonterad
Barnsits Thule Yepp 2 Maxi - Rammonterad

Barnsits Thule Yepp 2 Maxi - Rammonterad

75421000
Fåtal kvar i lager
1 695 kr
Inkl. moms

Barnsitsen Thule Yepp 2 Maxi inkl bygel med säkert ramfäste

Ge ditt barn en säker och bekväm resa med Thule Yepp 2 Maxi – den perfekta cykelstolen för aktiva familjer. Med en stilren och funktionell design erbjuder Thule Yepp 2 Maxi både komfort och trygghet för ditt barn, samtidigt som du enkelt kan njuta av friheten på två hjul.

Snabbfakta

  • Mjukt och stötabsorberande skumsäte som gör att ditt barn åker bekvämt
  • Justerbara fotstöd och fotremmar ger perfekt passform i takt med att ditt barn växer
  • Universellt hållarmonteringssystem med bygel för snabb och enkel montering av cykelbarnstolen på din cykel
  • Inbyggd reflex och fästpunkt för cykellampa för ökad synlighet
  • Barnsäkert säkerhetsspänne som spänner fast ditt barn snabbt och enkelt
  • Justerbar vadderad 5-punktssele för säker, perfekt passform och maximal bekvämlighet för barnet
  • Vattenavstötande material gör det lätt att göra rent sätet och hålla det torrt
  • Metallås av hög kvalitet ingår som säkrar cykelbarnstolen på din cykel
  • Maximal vikt på barnet 22 kg
  • Barnets maxlängd för sitsen är 110 cm
  • Vikt 3.5 kg
 

Thule barnsits har Säkerhet i Fokus

Thule Yepp 2 Maxi är utformad med ditt barns säkerhet som högsta prioritet. Denna cykelstol är utrustad med ett justerbart 5-punktsbälte som ser till att ditt barn sitter stadigt och säkert under hela färden, oavsett om ni cyklar genom stadens gator eller längs slingrande landsvägar. Det ergonomiskt designade och stötdämpande sätet bidrar till en mjuk och behaglig åktur, även på ojämna vägar, vilket minskar risken för obehag och skador. Dessutom har cykelstolen ett inbyggt lås som säkerställer att den alltid är skyddad mot stöld, så att du kan känna dig trygg när du lämnar cykeln obevakad.

Designad för att göra livet smidigare och enklare för dig på språng - Thule Yepp 2 Maxi är inte bara funktionell, den har också en stilren och modern design som harmoniserar perfekt med din cykel. Den smälter in i stadsbilden samtidigt som den ger ett elegant intryck, vilket gör att både du och ditt barn kan cykla med stil. Ge ditt barn de bästa förutsättningarna för en trygg, komfortabel och glädjefylld cykeltur. Med Thule Yepp 2 Maxi blir varje resa ett spännande äventyr, fyllt av upptäckter och gemensamma minnen. Upptäck friheten i att cykla tillsammans med ditt barn, oavsett vart vägen tar er.

Oslagbar Komfort

Förutom säkerhet erbjuder Thule Yepp 2 Maxi också en överlägsen komfort för ditt barn. Sätet är tillverkat av ett högkvalitativt, vattenavvisande material som inte bara är slitstarkt utan också enkelt att rengöra efter användning. Oavsett om ni hamnar i ett oväntat regn eller bara behöver torka av efter en lång dag, kommer sätet att hålla sig i toppskick. De justerbara fotstöden och remmarna möjliggör att cykelstolen kan växa med ditt barn, vilket garanterar en perfekt passform från de första cykelturerna upp till 22 kg. Detta gör att ni kan njuta av många års användning utan att kompromissa med komforten.

Enkel Installation och Användning

Thule Yepp 2 Maxi har ett universellt monteringssystem som gör installationen enkel och smidig på de flesta cyklar, oavsett om de har pakethållare eller inte. Med en intuitiv design är det enkelt att snabbt sätta i och ta ur ditt barn, vilket sparar värdefull tid och minskar krångel i en hektisk vardag. Denna cykelstol är designad för att göra ditt liv enklare och dina cykelturer mer bekymmersfria.

8718404531311
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.