• SPARA -50 kr
  • Ny
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart
Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart

Bobike Barnsits Go Maxi AVS+ Svart

C9400268
I lager
1 449 kr 1 499 kr -50 kr
Inkl. moms

Barnsitsen Bobike Go Maxi AVS+ Svart 

Bobike GO® Maxi är en barnsits som kan monteras direkt på pakethållare utrustade AVS+. Med monteringssystemet AVS+ klickar du snabbt enkelt fast barnsitsen tryggt och säkert direkt på pakethållaren helt utan verktyg. Sitsen passar barn från ca 9 månader till 6 år eller med vikt upp till 22 kg. Passar även för de elcyklar som har pakethållare utrustade med AVS+. Den finns i såklart i den populära och diskreta färgen svart, men även ett flertal andra glada färger som matchar din cykel.

Fakta om barnsitsen

Passat för pakethållarens utrustad med AVS+

Monteringen har ett nyckellås som skyddar barnsitsen från stöld.

Justerbara fotstöd i 12 lägen och inga verktyg behövs.

Justerbart 3-punkts bältessystem.

Design Kompatibel med hjälm – Låter barnets huvud vila bekvämt utan att tryckas framåt.

Vattentät, bekväm, avtagbar mjuk sittkudde – lätt att rengöra och byta ut.

Möjlighet att justera säkerhetsbältet i 3 höjdlägen.

Uppfyller i enlighet med ISO 11243:2016. EN14344:2022, TÜV och GS MARK säkerhetsstandard

 

Cykelsits med AVS+ klicksystem från Bobike för barn som väger max 22 kg

Bobike Go Maxi AVS + är en barnsits för cyklar som enkelt klickas på och av pakethållare med AVS + system. Denna kvalitets-sits kommer från varumärket Bobike och passar barn från 9 månader upp till sex år (max 22 kg) GO Maxi är barnsitsen för dig som vill ge ditt barn högsta säkerhet och komfort längs vägen.

DUBBEL SÄKERHET MED DUBBLA VÄGGAR

Med sin dubbelväggiga konstruktion och kroppsomslutande design är detta en barnstol som har en extra säkerhetsnivå. Den inre väggen som är i kontakt med barnets rygg är lite mjukare för att säkerställa en bekväm åktur. Den yttre väggen är mer robust och stel och är designad för att skapa ett utrymme mellan de två väggarna och därmed barnet. Om sätet yttre skal utsätts för påverkan kommer det inte att röra barnet. Bobikes säten genomgår rigorösa tester i en kontrollerad miljö. Vid testerna överstigs internationella säkerhetsstandarderna genom att dubbla dem

MONTERING AV GO MAXI AVS+ 

Cykelsitsen klickas snabbt och enkelt på och av pakethållare som är utrustade med AVS+ system utan behov av verktyg eller extra adapter.

Tänk på att pakethållarens behöver ha AVS+ system och en lastkapacitet bör vara minst 27 kg och i enlighet med ISO 11243:2016.

FOTSTÖD

Fotstöden håller ditt barns fötter säkert på plats. För att justera efter barnets höjd och storlek kan fotbrickorna enkelt justeras upp eller ner via en liten plastspak på baksidan av brickorna. För att justera lyfter du bara spaken uppåt och skjuter eller drar brickan till rätt höjd. För att hålla fötterna på plats finns det gummifotremmar som enkelt viks över barnets fot och sedan hakas fast.

KOMPAKT DESIGN

Sätet och fotstöden är designade för att passa perfekt med en slank, ergonomisk form. Den effektiva konstruktionen minskar storleken, vilket ger tillräckligt med utrymme för att åka bekvämt och möjliggör enkel manövrering och avstigning. Denna kompakta design främjar en strömlinjeformad look och känsla, samtidigt som den säkerställer en bekväm och säker åktur för dig och ditt barn.

Bobike Go Maxi finns i ett flertal olika versioner

Denna version av Bobike Go Maxi cykelsits kan endast monteras på cyklar utrustade pakethållare som har integrerat AVS+ system. Go Maxi finns även i andra version för t.ex montering på cykelns ram med bygel och med fast montering på pakethållaren.

Beställ online och hämta ut i butiken

Hämta direkt i Stockholms butiken helt fraktfritt, vid paketleverans tillkommer speditörens skrymmande fraktavgift

5604415157066
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.