• -250,00 kr
Barnsits Bobike Classic Junior Plus...
Barnsits Bobike Classic Junior Plus...

Barnsits Bobike Classic Junior Plus 20-35KG

BO1230047
Slut i Lager
999,00 kr 1 249,00 kr -250,00 kr
Inkl. moms

Vi väntar på ny leverans av den nya versionen Bobike Junior Classic Plus 3.0

Den beräknas komma in till oss i början av augusti. Den här nya förbättrade modellen 3.0 är betydligt enklare att montera med sitt nya boxfäste för ramen, ny skönare sittdyna och ryggstöd och så har den ett nytt ekerskydd med fällbara fotpinnar.

Bilderna ovan är på den inkommande modellen.

Du kan gärna skriva in din mejladress i fältet nedan så får du ett meddelande från oss så fort den nya modellen kommer in för omgående leverans.

Barnsitsen för större barn! Bobike Junior Classic en urban barnsits för större barn upp till 35kg. Cykelsitsen har en väldigt robust kvalitet och passar perfekt för större barn mellan 5-10 år eller max upp till 35 kg. Den passar för det flesta vanliga city- och pendlarcyklarna på marknaden.

 

Barnstol till större barn 5-10 år.

Bobike Junior Classic version 3.0 är en barnsitsen för större barn som vuxit ur sin klassiska cykel barnstol i plast.

Bobike Junior barnsits för lite större barn upp till 35 kgSitsen är utrustad med stoppade dynor i ett vattenavvisande material för skönaste komfort. Fotstöden är anpassningsbara till barnets kroppslängd. Vi levererar den nya uppdaterade Bobike Junior version 3.0 med ett nytt säkert original ekerskydd med fällbara fotpinnar. Barnet sitter säkert fastspänd i sitsen med ett midjebältet så att det inte ska resa sig upp under cykelturen. När du inte har barnet med dig på cykelturen, så kan Bobike Junior Classic mycket lätt och snabbt vikas ihop till en platt lasthållare med ett integrerad fästbygel för att tex lasta en väska.

Köp Bobike Junior barnsits till större barn direkt i butiken på Sankt Paulsgatan 43 eller klicka hem den online i vår webshop soderscykel.se 

Barnstolen passar på nästan alla cyklar* som har runda och ovala rör på ramar med diameter mellan 28-50mm. En sexkantsnyckel (Hex) och Bobike internationella bruks- och monteringsanvisning medföljer för rätt användning och montering av produkten. 

Bobike Classic Junior är en allround barnsits som kan montera på nästan alla cyklar* med eller utan pakethållare (max 170mm bred).

*Den här sitsen passar inte för det Elcyklar som har sitt batteri i pakethållaren.

Då rekommenderar vi i stället någon av våra andra alternativ på junior barnsitsarna ( se länkarna nedan) till Qibbel och Yepp barnsitsar.

Oibbel junior sits

Yepp junior

Bobike original förpackning innehåller:

  • Bobike Junior Classic Plus version 3.0
  • Rambox med bygel för fäste till ramen
  • Två justerbara låsenheter till rambyglar
  • Två justerbara fällbara fotpinnar.
  • Justerbart midjebälte monterat.
  • En insexnyckel till monteringen.
  • Internationell användarhandbok.

2019-10-09
No reviews

Du kanske också gillar

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.