Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite Low Vit 400W
Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite Low Vit 400W
Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite Low Vit 400W
Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite Low Vit 400W

Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite Low Vit 400W

Gazelle
G2594
Slut i lager
31 995 kr
Inkl. moms

Gazelle Arroyo C7+ HMB Elite Low 

Vill du ha en pigg och komfortabel elcykel med läcker design - Då är Arroya C7+ HMB rätt cykel för dig. Den är konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg - Det här gör det mycket enkelt att kliva av och på cykeln. Ramen har ett dolt inbyggt 400W batteri (löstagbarat) och en riktigt pigg mittmonterad Bosch Active Line Plus-motor (50 Nm). Det gör att dina cykelturer blir mycket bekväma och lättcyklade. Med Arroyo år tillgång till en mängd olika komponenter av högsta kvalitet. Alla kan uppleva den traditionella kvalitet Gazelles Holländska cyklar sedan över ett århundrade är känt för.

Komfort

Föredrar du att sitta upprätt eller att ha en mer aktiv position? Paris C7+ HMB har ett Gazelle Switch-styre, som enkelt kan justeras till önskad körställning. Öppna låset, ställ in styret på önskad höjd, lås det och ge dig iväg. Inga verktyg krävs. Det kan inte bli enklare

Kraftfull

Den kraftfulla Bosch Active Line Plus mellanmotorn i kombination med det smidigt växlande Shimano-navet med sju växlar ger optimalt stöd i kuperad terräng. Ingen kulle är för brant under turen! Bosch Active Line Plus ger ett naturligt och ljudlöst stöd på vägen. Med ett vridmoment på 50 Nm klarar du nästan vilken terräng som helst. Oavsett om det är platt eller kuperat, med den här motorn kommer du snabbt och bekvämt till din destination.

Slutord

Arroyo en riktigt trevlig och unik cykel upplevelse för dig som vill ha en premium elcykel med mycket prestanda till ett förmånligt pris.

 

Soderscykel.se är cykelbutiken på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment!

Här guidar vi dig i vårt stora sortiment av cyklar, tillbehör och reservdelar med bilder och information om produkterna som du sedan enkelt kan beställa för snabb leverans. Vill du ha ännu mer rådgivning eller har frågor är du välkommen in till butiken på Södermalm i Stockholm, där kan du även känna och klämma på alla dessa varor till lika bra priser som i webshopen och så kan du dessutom prova alla fantastiska cyklarna.

Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av de fantastiska elcyklarna från Gazelle som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det med stil och komfort.

8717231355084
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.