• SPARA -3 000 kr
Elcykel TWS AUTONOMY Nexus 7
Elcykel TWS AUTONOMY Nexus 7
Elcykel TWS AUTONOMY Nexus 7
Elcykel TWS AUTONOMY Nexus 7

Elcykel TWS AUTONOMY Nexus 7

TWS
C-18-400
Fåtal kvar i lager
21 990 kr 24 990 kr -3 000 kr
Inkl. moms

TWS AUTONOMY 28" 51cm Nexus 7 | Satinsvart

Här har du en riktigt prisvärd elcykel med mittmonterad kvalitetsmotor & elsystem från världsledande Bafang. Batteriet ger en räckvidd på 40-90 km. TWS Dynamic är designad i Sverige för det svenska klimatet med hänsyn tagen till regn, kyla och salt och kraven på komponenter av högsta kvalitet. Här får du en tydlig centerdisplay där du enkelt läser av bl.a. hastighet och batterikapacitet, styrstam som du snabbt och enkelt justerar. 28 tums hjul med dubbelbottnade fälgar och förstärkta rostfria ekrar, den är 51 cm aluminiumram och passar för kroppslängder mellan 160-185cm.

10 Höjdpunkter med TWS Dynamic Nexus 7:

  1. Välutvecklad cykel med påkostade och pålitliga komponenter.
  2. Intern kabeldragning ser rent och snyggt ut och garanterar att viktiga kopplingsdelar skyddas mot väder och vind.
  3. Shimano Nexus 7 växelreglage och växelnav med fotbroms. 
  4. En bra och följsam framhjulsmotor från välkända Bafang.
  5. Löstagbart batteri, kan laddas både när det sitter på cykeln och löst. 
  6. Justerbar styrstam ger dig möjlighet att hitta din perfekta position på cykeln.
  7. Tektro bromsgrepp, när du bromsar med handbromsen tänds bromsljuset.
  8. Batteri: Bafang med LG battericeller 374Wh (36V 10,4Ah).
  9. Laddtid: 4-5 timmar
  10. Räckvidd: Upp till 90km i ECO driftläge.

 

TWS Autonomy Nexus 7 med mittmotor - Mycket elcykel för pengarna!

TWS Autonomy Nexus 7 för 2024 är en mycket prisvärd elcykel med bra komfort. Den är stadig och lättkörd med mjuk och följsam elassisans. Modellen är utrustad med Shimano Nexus 7 växlar inbyggda i baknavet och med fotbroms. Det finns även en rejäl fälbroms på framhjulet. Cykeln är utrustad med den följsamma och driftsäkra Bafang M400 mittmotor, som gör att längre distanser och branta backar inte längre utgör något hinder för din framfart. Växlar och bromsar är rejäla med god tålighet, sittställningen är upprätt och avslappnad. TWS har god detaljkvalitet och är utvecklade i Sverige för Skandinaviska förhållanden.

TWS Autonomy är en prisvärd elcykel i klassisk modell i mellansegmentet, här görs inga avkall på varken komponenter, kvalitet eller vikt. Mjuk och skön sadel från Selle Royal ger fin komfort. Punkterings skyddade däck med reflexrand. LCD display med tydliga siffror ger dig full kontroll över hastighet, distans och laddning, on/off för belysningen. Bafangs drivlina, elsystem och mittmotor (250w) som i kombination med Bafangs batteri med LG battericeller på 374 Wh ger en mycket stabil och säker drift. Vi levererar cykeln med smartladdare som optimerar kraften och livslängden i batteriet. ”Talk back” funktion håller koll på antal laddningar, laddfrekvenser mm. Det möjliggör kommunikation från batteri till display vilket underlättar enormt vid ett ev behov av felsökning på elsystemet.

Lågt insteg för både damer och herr samt herrar

TWS Autonomy Nexus 7 har en aluminiumram som ger cykeln låg vikt. Ramen har ett lågt insteg, så att den är lätt att komma av och på oavsett klädsel, stela höfter, eller bara för att det är bekvämt. TWS ram är också mycket vridstyv vilket ger en stadig och trygg cykel som är lätt att kontrollera och hantera. Sadeln är lite bredare och välformad, för att du ska sitta bekvämt även vid längre cykelturer, som det gärna blir när det går så lätt! Cykeln passar precis lika bra till herrar som till damer. Funktionen walk assist gör det möjligt att få hjälp när du leder cykeln tex i en rullramp brevid en trappa el dyl. Cykeln driver då i 6 km/h.

Justerbar styrstam på TWS Autonomy Nexus 7

För att du ska kunna sitta så upprätt som du vill så är TWS Autonomy Nexus 7 utrustad med en justerbar styrstam. Det innebär att styrstammen går att justera både i höjdled samt i vinkel. Med denna styrstam kan du i lugn och ro hitta din perfekta sittposition. Sportig eller upprätt, du väljer. Ergonomiska handtag från Herrmans avlastar händer och handleder effektivt.

Batteriet räcker upp till 90 km på elcykeln TWS Autonomy Nexus 7

TWS Autonomy har en Bafang M400 mittmotor på 250 watt och 80Nm i vridmoment. Det ger en följsam och stark motor som klarar av de flesta utmaningar i vardagen. Motorn är energisnål och drivs av ett batteri på 374Wh, vilket ger en räckvidd på upp till hela 9 mil i ecoläge beroende på underlag, cyklistens vikt, däcktryck och terräng. Variationen kan vara ganska stor utifrån dessa faktorer.

Du reglerar enkelt hur mycket extra kraft du vill ha från motorn genom att välja effektläge via assistanskontrollen på styret. När du slutar trampa eller bromsar så slutar cykeln automatiskt att driva. På displayen ser du assistansnivå, batteristatus, hastighet, sträcka med mera. Du kan välja hur mycket extra assistans du vill ha i 5 olika nivåer mots 20, 40, 60, 80 el 100% av motorkraften.

Stark och effektiv mittmotor elcykeln TWS Autonomy Nexus 7

TWS Autonomy har en mittmonterad motor från välkända Bafang. En mittmonterad motor är alltid det bästa valet som ger mjuk och följsam assistans utan fördröjning. Då mittmotorn driver på vevpartiet så blir assistansen naturlig och följer dina rörelser slaviskt. Mittmotorn slutar och att driva direkt när du slutar trampa. Naturligt, tryggt och säkert. Motorn har ett vrid på 80Nm vilket är gott om kraft även vid riktigt branta backar och full packning.

Tåliga komponenter

Cykeln är utrustad med fina CST Xpediumdäck som är 40 mm breda, har extra punkteringsskydd och reflekterade däcksidor. De lite bredare däcken gör att cykeln rullar mjukare, och ger bättre fäste som kan vara skönt på en elcykel med mycket kraft. TWS Autonomy kommer naturligtvis med 28" hjul. Växlarna är 7 till antalet och levereras av välkända Shimano. De styrs enkelt via ett vridreglage på höger sida av styret. Klassisk fotbroms och en hydraulisk skivbroms på framhjulet så att du alltid kan bromsa säkert. Allt som allt stryktåliga komponenter som ger en säker och användarvänlig produkt som räcker länge. Detta är en cykel som är byggd för att hålla! 

Komplett utrustad med pakethållare, lås, skärmar, stöd och belysning

Cykeln redan i originalutförande är utrustad med skärmar fram och bak, pakethållare bak samt ett stöd så att du smidigt kan ställa ifrån sig den. Därmed håller du dig ren och torr från vatten och smuts, och får enkelt med dig alla saker du vill på pakethållaren. Det ingår även ett rejält AXA blocklås som är försäkringsgodkänt. Dessutom är cykeln utrustad med en påkostad ledbelysning både fram och bak, som båda drivs av huvudbatteriet så att du aldrig behöver tänka på att ladda den separat. Du tänder och släcker belysningen från assistanskontrollen eler så väljer du autoläge och låter ljusavkännaren sköta belysningen automatiskt. En fast monterad cykelkorg i konstrotting medföljer också till denna fantastiskt kompletta elcykel.

Mer fakta om TWS elcyklar

Elcykel med god kvalitet, stabil eftermarknad (trygghet för slutkonsument) och attraktiv prisbild. TWS har utvecklat cyklar för den Skandinaviska marknaden sedan 2017. TWS har sin bas i Tranås och jobbar målmedvetet för att producera attraktiva, prisvärda och driftsäkra elcyklar för den skandinaviska marknaden. Vi har ett fördjupat samarbete med TWS för att kunna ge dig de allra bästa förutsättningarna för att bli riktigt nöjd med ditt köp av en TWS elcykel från TCMcykel.se

Motordetaljer:

• Motor: Bafang M400 mittmotor. 250W 80 Nm (25km/h)

• Batteri: Bafangbatteri med LG battericeller 374Wh 36V 10,4 amp

• Display: Bafang, LCD-Display

• Assistansreglage: Bafang

297150
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.