Lista över produkter per varumärke Nihola

Maskiningenjör Niels Holme Larsen deltog i en cykel utställning 1998 i hjärtat av Köpenhamn. Följande dag, gjorde en kritiker från den danska tidningen Politiken slutsatsen att cyklar endast skulle kunna börja konkurrera mot bilar när de kunde transportera två barn och dagligvaror samtidigt. Efter att ha läst den artikeln bestämde sig Niels att bygga en sådan cykel, vilket resulterade i de numera välkända nihola cyklarna!

Snart två decennium senare...

Fortsätter nihola att utveckla, producerar, sälja och ge bra service på sina säkra kvalitets trehjulingar för familjer, rehab och handicap-institutioner och till kommersiellt transport bruk.

Målet och visionen om nihola var då att bli marknadsledare och innovatör på den danska marknaden. Med mer än 10.000 nihola cyklar i Köpenhamn så är nu detta mål har uppfyllts. Målet och visionen är nu att behålla sin konkurrenskraft på den danska marknaden och samtidigt erhålla högre marknadsandelar i hela Skandinavien, Europa och Nordamerika - vi har för närvarande återförsäljare i 15 europeiska länder, Kanada och USA

Ett tysk nihola dotterbolag startade i Berlin 2008 och 2009 började ett samarbete med franska investerare om en fransk nihola produktion. På grund av två nya stora förvärvade produktions anläggningar i Köpenhamn, beslutades det att flytta den tyska produktionen tillbaka till Danmark 2011. Detta innebär att alla nihola cyklar är handbyggd i Danmark, med undantag för nihola cyklar för franska och spanska marknaden.

Expanderar runt om i världen!

Nihola finns nu representerat i 33 länder med mer än 200 återförsäljare. Några av de senaste länderna där nihola är verksamma är Argentina, Sydkorea, Taiwan, Saudiarabien och Israel.
Expansionen och lådcykel försäljningen kommer fortsätta, att öka och vi på Söders Cykel inbjuder dig att vara en del av det, kontakta oss.

Mindre
Visar 1-11 av 11 objekt
Product added to wishlist
Product added to compare.