Lista över produkter per varumärke Abus

ABUS Cykling - Skyddar det du älskar!

Sedan 1924 ligger Abus i Wetter / Ruhr i Tyskland - ABUS ger en god känsla av säkerhet över hela världen. Oavsett om du vill säkra din cykel mot stöld eller skydda ditt huvud med en cykelhjälm, erbjuder ABUS den rätta lösningen. Från grundläggande skydd till godkända säkerhetslås mot cykelstöld. Från den första cykelhjälmen till barn till premiumhjälmar för proffs.

Som tysk kvalitetsproducent ser vi till att våra produkter är mycket tillförlitliga och ger lång hållbarhet.

Köp Abus från oss på Söders Cykel i Stockholm - Det är tryggt!

Den Tyska koncernen ABUS, som är en ledande producent av innovativa säkerhetslösningar har i över 90 år arbetat utifrån grundidén om att säkerhet beror på kvalitet. ABUS, som i dag är en global koncern, grundades i Tyskland i 1924 under namnet August Bremicker und Söhne. Koncernen har i dag över 3 000 medarbetare som utvecklar, producerar och levererar säkerhetslösningar. Filosofin om att säkerhet beror på kvalitet, genomsyrar alla produkter från ABUS.

Varumärket ABUS är en stark, oberoende och globalt arbetande företagsgrupp för mekanisk och elektronisk säkerhet.

När det gäller att skydda liv och egendom bidrar ABUS-gruppen på ett ansvarsfullt sätt till att ge extra säkerhet inom många områden. Av det skälet utvecklar och tillverkar vi mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar som ger människor runt om i hela världen "den goda känslan av säkerhet". Det återspeglas även i vår positionering: "ABUS: sedan 1924 innovativ säkerhetsteknik i människans tjänst."

Mindre
Visar 1-12 av 37 objekt
Product added to wishlist
Product added to compare.