Lista över produkter per varumärke Lazer

Lazer Helmets, den mest erfarna hjälmtillverkaren i hela världen! 90 års historia och passion. Vårt mål har alltid varit att hitta synergin mellan design, komfort och teknik. Besök www.lazersport.com! Företagsfakta: Lazer grundades 1919 och har sitt huvudkontor i Belgien och tillverkar och marknadsför sina cykel-, motorcykel- och fritidshjälmar i mer än 50 länder, över 5 kontinenter.

Belgien är förmodligen den mest cyklande nationen i världen. Så det är kanske ingen överraskning att landet som fostrade Eddy Merckx eller Flanders Tour mm också skulle tillverka några av de bästa cykelhjälmarna. Lazer är världens äldsta hjälmföretag, Lazer hjälmar är resultatet av över 90 års erfarenhet, passion och engagemang. Vi försöker alltid skapa den perfekta mixen mellan design, komfort, säkerhet och teknik.
Denna inställning har format Lazer till ett av världens mest innovativa hjälmföretag. Vi tar aldrig undan utmaningar och det har lett oss att ta vår erfarenhet från hjälmproduktion till andra områden. Det blev vårt mål att skapa glasögon som passar perfekt med våra hjälmar och erbjuda användaren överlägsen optik, premiummaterial och integrerade designfunktioner.
För närvarande designer och tillverkar Lazer sina cykel-, fritids-, vinter- och glasögonprodukter i mer än 50 länder, över 5 kontinenter.

Mindre
Visar 1-12 av 44 objekt
Product added to wishlist
Product added to compare.