List of products by brand Pearl iZumi

Pearl Izumi ett japanskt märke för cykelkläder sedan sextio år tillbaka och som då såklart marknadsföres i Sverige av Shimano Nordic.

Pear Izumi förnyar dig så att du cyklar gladare, bekvämare, torrare, snabbare, varmare och säkrare. Innovation inte för innovationens skull, utan för målet att göra varje produkt bättre än den förra. Japanerna kallar detta tillvägagångssätt Kaizen: dagliga förbättringar, som alltid utvecklas och utvecklas, för att skapa revolutionerande resultat över tiden. Det var det som drev deras grundare och det som driver Pearl Izumis R&D dag ut och dag in. Du hittar mycket av dessa schysta plagg i vår hörna i butiken för cykelkläder - välkommen in! Eller shoppa gärna online om du vågar... i vår webshop soderscykel.se

Mindre
Visar 1-20 av 80 objekt
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.