Lista över produkter per varumärke BBB

BBB grundades 1998 av två passionerade cyklister, Chris Koppert och Frank Moons. Som strax efter deras pensionering som cykelproffs på hög nivå på 90-talet.

Eftersom både Chris och Frank var före detta proffscyklister själva förstod de precis vad aktiva cyklister behöver för prylar. Detta gav dem väldigt goda kunskaper för att utveckla högkvalitativa och innovativa cykelprodukter. Med många fina minnen och några fantastiska milstolpar bakom sig har de nu hunnit med att distribuerar ca 1500 unika BBB produkter till över 40 olika länder. En prestation de såklart är mycket stolta över. Även om BBB har vuxit och blivit ett enormt stort märke, så är båda två fortfarande med och designar nya BBB produkter inom väggarna på huvudkontor i Leiden, Nederländerna.

Mindre
Visar 1-20 av 45 objekt
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.