Suomi Tyres Dubbdäck ROUTA 42-622, W248
Suomi Tyres Dubbdäck ROUTA 42-622, W248
Suomi Tyres Dubbdäck ROUTA 42-622, W248
Suomi Tyres Dubbdäck ROUTA 42-622, W248

Dubbdäck Suomi Tyres Routa 28" (42-622) W248 Dubb

201016112242
Slut i lager
949 kr
Inkl. moms

Marknadens bästa dubbdäck till cykel! Suomi Tyres med Routa mönstringen

Vi tycker i alla fall att Suomi Tyres Routa är med största sannolikhet det bästa däcket marknaden kan uppbringa när det gäller dubbdäck till cykel. Detta däck är utvecklat för city, pendling och elcyklar och är riktigt robusta och rejäla. Med sitta nyutvecklade mönster ger däcket bra grepp under hela vintersäsongen — alltifrån sen höst till kalla vinterdagar med mycket snö. Det här däcket har hela 248st vassa slitstarka ståldubbar som biter tag i underlaget, och mönstret är anpassat för att greppa tag i snön samtidigt som det trycker ner dubbarna i marken och leder bort eventuellt vatten och slask.

28" SUOMI TYRES ROUTA 42-622 mm W248.

Suomi Tyres dubbdäck tillverkas i Finland som har lång erfarenhet och mycket kunskap och tillverkade med förbättrade miljövänliga råvaror och högsta  kvalitetskontroll - Suomi Tyres målsättningen är enkel: Det ska tillverka marknadens bästa vinterdäck för cyklar!

Köp och få dem med monterade med kampanpris! Snabbt och billigast hos oss på Söders Cykelbutik i Stockholm.

 

Robusta kvalitets dubbdäck med mönstring anpassad för city- och hybridcyklar

Det populära dubbdäcket Suomi Tyres Routa TLR W124 Reflex är konstruerat i ett miljövänligt och helt giftfri och mjuk Non-Toxi gummiblandning som är framtagen speciellt för kyliga vinterförhållanden. Däcket effektiva mönstring med ett nytt modern ytanatomi med en tunt ribbad struktur (lameller), lämpar sig mycket väl för alla typer av cykling i urban miljö och säkerställer att du tryggt kan ta dig fram på dina favoritcykel även om det är mitt i vintern. 

NON-TOXIC den miljövänlig gummiblandningen

Suomi Tyres däck är överlägsna miljömässigt för de är baserat på rena gummiblandningar. Skadliga oljor har ersatts med lågaromatiska miljövänliga oljor. Tack vare grundlig och kontinuerlig produktutveckling är Suomi Tyres en pionjär inom tillverkning av rena och miljövänliga däck.

Sedan 2015 har endast miljövänliga gummiblandningar använts vid tillverkningen i den finska däckfabriken Suomi Tyres. 

  • Storlek 28" 42-622mm
  • Vinterdäck med 248 ståldubbar i hårdmetall för isiga och snöiga vägar.
  • För Stads- och hybridcyklar.
  • Lätt Skinwall-konstruktion för perfekt passform
  • Kanttråd i stål.
  • TPI 60 
  • Vikt 900 g
  • Reflexsidor är tryggt och säkrare i mörker.
  • Non-Toxic giftfri miljövänlig gummiblandning speciell för kalla vinterförhållanden.

BRA ATT VETA OM DUBBDÄCK

KAN MAN CYKLA MED DUBBDÄCK ÄVEN PÅ VANLIGA VÄGAR?

Utan problem, men om det bara är ett tunt snölager kan ljudet från däcket vara irriterande. Vid maximalt däcktryck kan man cykla på isfria vägar med minimalt ljud

SLADDAR DET INTE PÅ ISIGA VÄGAR?

Nej! Dubbarna "klöser" väldigt bra på normala asfaltsvägar och inte ens snabb kurvtagning är några som helst problem. På isiga vägar där även bilar kan ha problem är det en fantastisk känsla att ha full kontroll på sin cykel. Dubbarna fungerar bäst på is under maximalt däcktryck.

ÄR IN DUBBAR OLAGLIGT?

Det är bara motorfordon som är förbjudna på vissa vägar ( Tex Hornsgatan i Stockholm) med flera. Vanlig pedaldriven cykel eller 25 km/h elcykel klassas inte som ett motorfordon.

MÅSTE MAN KÖRA IN DÄCKEN?

För att säkerhetsställa att dubbarna fastnar permanent bör däcken köras in ca 30 km på asfalt, samtidigt som man försöker undvika kraftiga inbromsningar eller snabb acceleration.

HUR LÄNGE HÅLLER DUBBARNA?

Dubbarna på våra kvalitets dubbdäck från Suomi Tyres kan hålla ett par tusen kilometer. Det är normalt att att dubbarna rundas av i kanterna och att det sjunker djupare in i däcket.

6430020165153
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.