Hjälm Lazer Strada KinetiCore Matt...
Hjälm Lazer Strada KinetiCore Matt...
Hjälm Lazer Strada KinetiCore Matt...
Hjälm Lazer Strada KinetiCore Matt...

Hjälm Lazer Strada KinetiCore Matt Titanium

BLC2227891040
I lager
1 299,00 kr
Inkl. moms

Lazer Strada med KinetiCore

Snabb, lätt, säker och trygg – Strada KinetiCore är en allroundhjälm som erbjuder bästa skydd för cyklister på alla nivåer. Med förbättrad komfort via det skräddarsydda ScrollSys-systemet och avancerad ventilation för att hålla dig sval, kan du lägga allt ditt fokus på att njuta av cykelturen.

Njut av varje cykeltur

Nya Strada är utrustad med KinetiCore, som är ett uppgraderat inbyggt rotationsskydd i hjälmen för alla typer av cyklister till ett överkomligt pris. Med den inbyggda skyddstekniken KinetiCore och dess Controlled Crumple Zones, kan du alltid känna dig trygg med Strada, oavsett om du njuter av en helgtur eller cyklar en lång dag i bergen. Hjälmen ger överlägsen 360°-komfort tack vare det lättjusterade ScrollSys-systemet och det rörliga främre bandet i pannan hjälper till med ventilationen och håller dig sval när du svettas. TPU Eyewear Docking erbjuder säker förvaring av dina glasögon när du inte bär dem och med tillbehöret Universal LED-lampa monterat på hjälmen ökar du också din synlighet.

Storlek
  • S
  • M
  • L


 
  • Season Introduced

Y22

Subdiscipline

Landsväg

Disciplin

Cykling

Gender

Unisex

Säsong

Året runt

Mips

No

Hjälmfärg

Matt Titanium

Construction

In-Mold

Hjälmcertifiering

CE-CPSC

Helmets Model Name

Strada

Helmets size in cm

(S52-56) (M 55-59) (L 58-61)                                                    Top of Form

           

 

5400974013542
2022-03-23
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.