• SPARA -200 kr
Hjälm Lazer Tonic MIPS Flashgul
Hjälm Lazer Tonic MIPS Flashgul

Hjälm Lazer Tonic MIPS Flashgul

BLC2177883223
I lager
799 kr 999 kr -200 kr
Inkl. moms

Lazer Tonic MIPS Cykelhjälm | Flash Yellow

Extra synlig och säker cykelhjälm med Mips. Du som vill vara synlig i trafiken, med den här flashgula lyser den upp din tillvaro och är dessutom utrustad med det suveräna Mips skyddet.

MIPS ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada. Skön och ventilerande. 28 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och eliminerar eventuell irritation som kan associeras med att använda hjälm. Perfekt passform. TS+ Turnfit System gör att hjälmen sitter säkert och skönt på huvudet och är lätt att justera även när du sitter på cykeln.

Lättviktaren! Tonic MIPS's minimalistiska konstruktion ger den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.

Storlek: S 52-56cm

Storlek
  • S

 

Med Lazer Tonic MIPS får du en välpresterande säker hjälm till ett suveränt pris.

Suveräna detaljer till ett lågt pris. Perfekt för fritidscyklister som vill känna sig säkra på vägarna utan att behöva råna en bank.

Tonic MIPS är en prisvärd, lätt och cykelhjälm som levererar så mycket bättre än vad man kan tro. Diskret utseende med stötdämpande in-mold-konstruktion och MIPS-teknologi gör att du får optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet, detta ger dig en säker hjälm som är så pass lätt att den knappt känns på huvudet. 28 ventilationshål drar luft genom hjälmen och håller huvudet svalt även i hett väder och vadderade kuddarna gör att hjälmen sitter skönt. TS+ Turnfit System ger säker passform som håller även på långa pass och som är lätt att justera även när du sitter på cykeln. Reflekterade klistermärken och LED-bakbelysning som tillval gör dig synlig i trafiken även när det är mörkt.

Köp till laddningsbar LED-belysning för hjälmen här

 

5420078832238
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.