• -250,00 kr
Hjälm Abus MoDrop Mips Velvet Koppar
Hjälm Abus MoDrop Mips Velvet Koppar
Hjälm Abus MoDrop Mips Velvet Koppar

Hjälm Abus MoDrop Mips Velvet Koppar

65753
I lager
1 099,00 kr 1 349,00 kr -250,00 kr
Inkl. moms

FÖR ÖKAD SÄKERHET

ABUS MoDrop MIPS klarar av all terräng och alla cykelstilar och får dig att alltid vilja ha mer.

MTB hjälmen är den bästa följeslagaren under spännande dagar i bergen, upplevelser ute i naturen eller på lugna familjeutflykter. Den här hjälmen har vårt MTB-specifika justeringssystem och TriVider-bandfästet innebär många funktioner som ökar komforten. När du åker utför skyddar det höjdjusterbara visiret dig från hängande grenar. Vid fall kan det också förhindra att ansiktet slår i direkt i marken.

Ytterligare säkerhet kommer från MIPS-stötskyddet. Syftet är att skydda hjärnan, särskilt om cyklistens huvud träffar marken i en vinkel vid ett fall. Om det händer utsätts hjärnan för starka rotationsrörelser som kan leda till allvarliga hjärnskador. MIPS har ett rörligt plastskal med låg friktion i hjälmen för att minska rotationen så att huvudet skyddas bättre.

Storlek
  • M
  • L


 

Produkt MoDrop MIPS

Bakljus Nej

Designfärg metallic copper

Fasettfärg brun

Storlek M & L

Vikt [g] 370

Smart Nej

4003318657535
2022-04-13
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.