• SPARA -1 520 kr
  • Ny
Elite Trainer Suito-T
Elite Trainer Suito-T
Elite Trainer Suito-T
Elite Trainer Suito-T
Elite Trainer Suito-T
Elite Trainer Suito-T

Elite Trainer Suito-T

Elite
EL0191004
Fåtal kvar i lager
5 979 kr 7 499 kr -1 520 kr
Inkl. moms

Elite Trainer Suito-T - Full interaktiv cykelkänsla mitt i vintern

Letar du efter en trainer som är både kompakt och kraftfull?

Suito-T från Elite är älskad världen runt tack vare sin stabila design, superbreda kompatibilitet, och tyst drift.

Allt som behövs är en kassett (medföljer ej) och favoritcykeln, sen när man är klar går den att vika ihop för enkel förvaring eller transport. 

Hämta ut direkt i butiken fraktfritt

 

Elite Suito-T är en ny generation interaktiv cykeltrainer för de som kräver en så pass realistisk cykelkänsla som möjligt i hemmet. Med sina smarta anslutningsmöjligheter till t.ex. dator eller mobil för interaktiv träning, och sin kompakta lättanvända design är Suito-T från Elite ett solklart köp för de som tar cykling på allvar.

Total interaktivitet

Suito-T är stöder ANT+™ FE-C och Bluetooth så man kan parkoppla trainern med appar, program, datorer och enheter (smartphones och surfplattor) som kör iOS, Android, OSX och Windows. Det tar bara några klick för att ställa in sitt valda träningsprogram och börja cykla direkt, så justerar Suito-T automatiskt motståndet efter programmet.

Trainern kommer med 12 månaders tillgång till deras egenutvecklade träningsapp My E-Training, och den är även kompatibel med andra tjänster som t.ex. Zwift, MyWhoosh, Rouvy, BKOOL och Kinomap.

Noggrann simulering 

Suito-T simulerar lutningar upp till 15% med en noggrannhet på ± 2,5%, en av de mest kraftfulla träningsenheterna som låter dig frigöra all din kraft, även under de mest intensiva sprinterna.

8020775039137
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.