• SPARA -904 kr
Elite Gradient Rizer
Elite Gradient Rizer
Elite Gradient Rizer
Elite Gradient Rizer
Elite Gradient Rizer
Elite Gradient Rizer

Elite Gradient Rizer

Elite
EL0200501
Fåtal kvar i lager
7 295 kr 8 199 kr -904 kr
Inkl. moms

Elite Rizer Simulator - Interaktiv version

RIZER är det senaste tillskottet till det innovativa Elite Indoor Cycling System. Den simulerar lutningar och nedgångar i realtid under inomhusträning. För ännu mer realistisk körning har Elite RIZER ett nytt patenterat styrsystem som förbättrar pedalkänslan och styrkänslan i uppförsbacke, precis som vid körning i brant terräng.

STYRSYSTEM INGÅR

Med RIZER kan du enkelt flytta styret till vänster och höger för att få ut det mesta av ditt ansträngande inomhusträningspass och röra varje muskel, precis som när du cyklar uppför en backe. Genom att ansluta trådlöst till programvaran kan du cykla med RIZER-simulatorn på banor med aktiverade styrningsalternativ, så att du kan välja din rutt och köra om andra cyklister i virtuella cykelturer och tävlingar.

ÖKAD EFFEKTIVITET GENOM PATENTERAD DESIGN

Elite RIZER har en robust, patenterad hårdvarudesign som möjliggör realistiska stigningar på upp till 20 %, så att du kan replikera de högsta topparna inom global cykling. Den har också lutningar på upp till -10 % så att du verkligen kan träna varje muskel.

ÖPPEN DATAÖVERFÖRING

Elite RIZER kommunicerar direkt med din interaktiva Smart Trainer via Bluetooth och ANT+ FE-C och erbjuder automatiska lutningsändringar när du kör virtuella banor. Två LED-lampor visar om du använder lutningssimulatorn och/eller styrfunktionen. En tredje LED-lampa på knappsatsen visar det aktuella driftläget.

 

Rizer gör din trainer cykling till en helt ny upplevelse!

Uppgradera din trainer med den nya Elite Rizer gradientsimulator med styrning. Det senaste tillskottet till Elite indoor systemet kommer att höja och sänka din cykel för att ge dig klättringar och nedförsbackar i realtid när du tränar inomhus.

För att ge dig en så fokuserad, realistisk och bekväm upplevelse som möjligt har Rizer ett innovativt styrsystem designat för att förbättra känslan av att cykla när du cyklar uppför och hjälpa dig att träna alla nödvändiga muskler, som du skulle göra utomhus. Använd den med Zwift för att styra din avatar på skärmen.

Rizer simulerar lutningar på 20 % och backar på -10 %

  • Lämplig för banor med aktiv styrfunktion för riktningsändring
  • Öppen dataöverföring för maximal kompatibilitet
  • Mekaniskt kompatibel med alla kommersiellt tillgängliga cyklar
  • Patenterad design för maximal realism

Elite Rizer är kompatibel med alla cyklar och appar som stödjer backar. Den fungerar med Elites senaste generation av trainers Direto XR (-T), Suito (-T) och Tuo. Rizer fungerar även på alla cyklar, med skivbromsar och 12 mm TA-axlar. Adapter för 15 mm axel medföljer.

Specifikationer för EL0200501

Kompatibla Elite trainere: Direto XR, Direto XR-T, Suito, Suito-T, Tuo.

Kompatibla axlar: QR, 12x100, 15x100, 15x110.

Mått: 728 x 345 x 387 mm

8020775037720
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.