Damcykel Crescent Rissa 7-Växlar Silver
Damcykel Crescent Rissa 7-Växlar Silver

Damcykel Crescent Rissa 7-Växlar Silver

YQC7575103
Fåtal kvar i lager
10 995 kr
Inkl. moms

Crescent Rissa | damcykel 7 växlar

Populära Crescent Rissa i den fina färgen Silverpearl är ett bra val när du vill ha en sportigare damcykel som har allt, som rullar på och rullar på och kan göra det bra länge. Aluminiumramen är lätt, stark och rostfri. Växlar och och bromsar är skyddade både från fysisk påverkan och från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll. Med 7 växlar har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv rullbroms. Utrustningen är både tålig och väl tilltagen.

Rissa har skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en navgenerator som driver belysningen fram och bak. Dessutom har den en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast väskor och korgar.

Styret är lite vinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar så du enkelt kan ställa in en position som du trivs perfekt med. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Skön, kompetent och pålitlig, vad mer kan du önska dig av en cykel för pendling

Storlek
  • 51

 

Crescent - Kvalitetscykel tillverkad i Varberg 

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

10-ÅRS RAMGARANTI

När du köper en Crescent med ram i aluminum eller stål så har du som privatperson 10-års garanti på ramen.

KORTFAKTA

STORLEKAR 51 CM (159-185), 55 CM (179-200)

FÄRG Silver Pearl

RAMTYP Dam unisex

RAM Aluminium

ANTAL VÄXLAR 7

VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus 7® DX

BROMSAR Shimano® Bak:Navbroms Fram:Rullbroms Shimano BR-C3000

VEVPARTI Spectra 38T 170 mm, Aluminium/stål.

STYRSTAM Adjustable

SADELSTOLPE Aluminium 27,2mm inkl klamma

7332982028349
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.