• -250,00 kr
Vinterdäck Schwalbe Winter 35-622...

Vinterdäck Schwalbe Winter 35-622 (700 x 35C / 28 x 1.35) 120 dubbar

18-003-403
I lager
399,00 kr 649,00 kr -250,00 kr
Inkl. moms

Winter är det mest prisvärda dubbdäcket för cyklar på marknaden.

Winter har inte bara lätta och starka metalldubbar – utan även en vinteranpassad gummiblandning som håller sig mjuk även i kylan och därmed ger avsevärt högre grepp på is och snö än vanligt gummi.

Detta dubbdäck har lite färre dubbar än Marathon Winter Plus och lämpar sig därför extra väl för varierande underlag. Du får ett något lättare däck med bibehållet grepp på snö och vinterväglag. På kall asfalt är det här däcket väldigt bra, och eftersom det har en mjukare gummiblandning än vanliga sommardäck har du högre friktion mot vinterväglag när det är kallare väderlek.

Schwalbe Winter i den här dimension (35-622) passar utmärkt för för dig som har bredder mellan 35 och 40 mm på dina sommardäck.

Hur du köper du dina dubbdäck till cykel ännu billigare av oss?

När du väljer att komma in och köpa dubbdäcken direkt i vår stora fysiska butik på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm och samtidigt lämna in cykeln för få dem monterade av oss i vår egna cykelverkstad - Då betalar du endast 358 inkl 12% moms för vinterdäcket, det tillkommer arbetskostnad.


 

Grepp och Säkerhet:

Med 120 dubbar per däck erbjuder Schwalbe Winter enastående grepp på isiga vägar. Du kommer att känna dig trygg och säker på vägen oavsett vädret.

Reflexsidor för ökad synlighet:

Däckens reflexsidor ökar din synlighet i mörker och dåliga ljusförhållanden, vilket ytterligare ökar din säkerhet när du cyklar i vintermörkret.

Hållbarhet och Slitstyrka:

Schwalbe är känt för sin höga kvalitet, och dessa däck är inget undantag. Marathon Winter dubbdäck är konstruerade för att vara slitstarka och tåliga, vilket gör dem till ett pålitligt val för vintercyklingssäsong efter säsong.

2021-04-22
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.