• -200,00 kr
Vinterdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244
Vinterdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244

Vinterdäck Suomi Tyres Routa 35-622 W244

T504081
I lager
695,00 kr 895,00 kr -200,00 kr
Inkl. moms

Dubbdäck för cykel

Suomi Tyres Routa 35-622 W244 är inte bara några vanliga dubbdäck, de är skapade för att möta de högsta kraven på prestanda och säkerhet i vinterväglag.

Här är en närmare titt på de tekniska specifikationerna:

Däckstorlek: 35-622 W244 (35 mm bredd, 622 mm diameter) – Dessa dimensioner ger en perfekt balans mellan stabilitet och smidighet, vilket är idealiskt för vintervägarna.

Dubbar: Suomi Tyres Routa 35-622 W244 är utrustade med kvalitetsdubbar som är designade för att ge exceptionellt grepp på is och snö. Dubbarna är jämnt fördelade över däcket för att ge optimalt väggrepp.

Gummiblandning: Däcken är tillverkade med en speciell gummiblandning som behåller sin elasticitet även vid låga temperaturer. Detta säkerställer att däcken behåller sitt grepp och slitstyrka i extrema vinterväder.

Slitbana: Slitbanan är designad med noggrant utformade mönster för att effektivt skingra snö och slask och förbättra väggreppet. Den mönstrade ytan ger också bättre hantering och kontroll.

Hållbarhet: Suomi Tyres är kända för sin hållbarhet, och Routa 35-622 W244 är inget undantag. Dessa däck är byggda för att klara tuffa vinterförhållanden och kommer att ge dig säkerhet säsong efter säsong.

Prestanda: Dessa dubbdäck är utformade för att ge en jämn och kontrollerad körupplevelse, oavsett väglag. De presterar exceptionellt bra på isiga och snötäckta vägar och ger dig förtroendet att cykla i vinter.

Användning: Suomi Tyres Routa 35-622 W244 är idealiska för alla som vill cykla i vintermiljöer, från pendling till äventyrliga cykelturer. De ger säkerhet och prestanda när du behöver det som mest.

Oavsett om du är en erfaren vintercyklist eller en nybörjare som utforskar vintervägarna, kommer Suomi Tyres Routa 35-622 W244 att vara din pålitliga följeslagare. Beställ dem nu och förbered dig för en säker och spännande cykelsäsong i vinter!


 

Perfekt för Vintervägar

När vintern sveper in över Sverige och vägarna blir hala och utmanande, behöver du pålitliga däck som kan hantera det svenska vintervädret. Suomi Tyres Routa 35-622 W248 är din bästa vän när det gäller att tackla vintervägarna med stil och säkerhet.

Varför välja Suomi Tyres Routa 35-622 W248?

Utmärkt Grepp: Dessa dubbdäck är utrustade med det senaste inom dubbteknologi, vilket ger en oöverträffad grepp på isiga och snötäckta vägar. Du kommer känna dig trygg på vägen oavsett väderförhållanden.

Hållbara: Suomi Tyres är kända för sin höga kvalitet, och dessa däck är inget undantag. De är byggda för att hålla och ta dig genom flera säsonger av tuffa förhållanden.

Smidig Hantering: Med Suomi Tyres Routa 35-622 W244 får du inte bara grepp och hållbarhet, utan även en smidig och kontrollerad hantering. Dessa däck är utformade för att ge dig en smidig körupplevelse.

Oavsett om du är en äventyrlig cyklist eller bara vill ta dig till jobbet säkert under vintern, är Suomi Tyres Routa 35-622 W244 ett utmärkt val. Sätt på dessa däck och möt vinterns utmaningar med självförtroende.

Så, varför vänta? Gör dig redo att ta vinterns utmaningar med stil. Beställ dina Suomi Tyres Routa 35-622 W244-dubbdäck idag och ge vintern en match!

Till slut! Hur du köper du dina dubbdäck till cykel ännu billigare av oss?

När du väljer att komma in och köpa dubbdäcken direkt i vår stora fysiska butik på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm och samtidigt lämna in cykeln för få dem monterade av oss i vår egna cykelverkstad - Då betalar du endast 623 inkl 12% moms för vinterdäcket, det tillkommer arbetskostnad.

2021-10-27
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.