• På rea!
DÄCK SCHWALBE MarathonWinter 20x1.55 42-406 Sv/Reflex 168dubb

Dubbdäck Schwalbe Marathon Winter Plus RaceGuard 42-406 (20 x 1.60) reflex, 168 dubbar

18-11116448
Finns i lager både online och butik
829,00 kr
Inkl. moms

Marathon Winter är ett prisvärda dubbdäcket för cykel.

Schwalbe Winter i den här 20 tum dimension (42-406) passar utmärkt för för dig som har bredder mellan 42 och 50 mm på dina sommardäck.

Märke: Schwalbe Maraton Winter 

Däcktyp: Punkteringsskydd Raceguard Level 4 med kanttråd.

Dubbar: 168 st (fyra rader).

Storlek: Tum 20x1,60 |  Ertro 42-406 mm

Färg: Svart med 3M reflexrand på sidorna

Däcktryck: 2,0-5,0 Bar | 30-70 Psi

Däckmönster: Schwalbe HS 396

Gummi: Winter Compound

Trådtäthet: EPI 67 kord

Vikt: 640 gram.

 

Schwalbe Marathon Winter Plus RaceGuard är ett högpresterande dubbdäck som är speciellt utformat för att erbjuda utmärkt grepp och stabilitet på snö och isiga ytor. Detta däck är idealiskt för vintercykling och är särskilt populärt bland pendlare och cyklister som bor i områden med snö och is.

Schwalbe Marathon Winter Plus RaceGuard har 168 stycken dubbar i aluminium som ger ett utmärkt grepp på snö och is. Dubbarna är placerade på ett sätt som ger optimalt grepp i alla riktningar och ger också en utmärkt bromsförmåga.

Däcket är också utformat med Schwalbes RaceGuard-teknik som ger en extra lager av skydd mot punkteringar och skador. Detta gör det till ett mycket hållbart och pålitligt däck som är utformat för att hålla länge och tåla tuffa förhållanden.

Schwalbe Marathon Winter Plus RaceGuard har också en specialdesignad gummiblandning som ger utmärkt grepp och stabilitet på kalla och hala ytor. Detta däck är också utformat för att ha lågt rullmotstånd, vilket gör det lätt att cykla och ger en effektiv prestanda.

Sammanfattningsvis är Schwalbe Marathon Winter Plus RaceGuard ett högpresterande dubbdäck som är utformat för att ge utmärkt grepp och stabilitet på snö och isiga ytor. Det har 168 stycken dubbar i aluminium, Schwalbes RaceGuard-teknik för extra punkteringsskydd, en specialdesignad gummiblandning för optimalt grepp och lågt rullmotstånd.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.