• SPARA −20%
Trek District+ 1C Mörkgrå
Trek District+ 1C Mörkgrå
Trek District+ 1C Mörkgrå
Trek District+ 1C Mörkgrå
Trek District+ 1C Mörkgrå
Trek District+ 1C Mörkgrå
Trek District+ 1C Mörkgrå
Trek District+ 1C Mörkgrå

Trek District+ 1C Mörkgrå

5255237
Fåtal kvar i lager
24 796 kr 30 995 kr -20%
Inkl. moms

Elcykel Trek District+ 1C Lowstep

Du får 100 % cykelglädje med den här elcykeln från Trek, som är en av världens största varumärken inom cykel - de är tryggt. den här District+ är byggd för stadslivet och göra vardagspysslet lite enklare. Komfortabel körställning med ställbart styre och en bred och skön sadel. Den har 7 inbyggda nav-växlar med ett minimalt underhållsbehov som får kraftfull och tillförlitligt hjälp av en mitt-motor från Bosch.

När du behöver stanna, så ha du en klassisk och pålitlig fotbroms samt en hydraulisk skivbroms fram med pålitlig bromskraft. Dessutom har den all praktisk utrustning som behövs för dagliga turer. Vad säger du till exempel om en stor cykelkorg fram, skärmar, ledlampor, godkänt ramlås, cykelstöd och MIK-pakethållare bak. Helt enkelt! En lättskött elcykel för stadspendlare. Trek District+ är fullt utrustad och redo för nästa cykeltur så snart du är det.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du är beroende av en pålitlig cykel, när du så gott som dagligen för att ta dig runt i stan. Du vill uppgradera till en kraftfull elcykel med minimalt underhållsbehov med fotbroms bak och alla viktiga funktioner som gör verklig skillnad i din vardag.

Inbyggd teknik

Elegant ram i Alpha Smooth Aluminum med (Lowstep) lågt insteg och invändigt kablage, Bosch Active Line-motor som stöder hastigheter upp till 25 km/h med purion display controller. I pakethållaren sitter ett avtagbart och låsbart batteri från Bosch på 400 Wh batteri. En tillförlitlig och så gott som underhållsfri inbyggd drivlina med ett 7-växlat Shimano Nexus-nav, en kraftfull hydraulisk skivbroms fram och frihjulsbroms bak, extrabreda och extrastabila 50c-däck och ergonomiska handtag. Dessutom praktiska tillbehör som skärmar, lampor, lås, cykelkorg fram, MIK-pakethållare bak och parkerar den med ett stabilt cykelstöd.

Därför kommer du att gilla District+

Den komfortabla ramgeometrin Lowstep (lågt insteg) gör det lätt att kliva på och av cykeln

Den är standardutrustad med lampor, skärmar, lås, cykelkorg fram och MIK-pakethållare bak så att du kan vara redo att sticka iväg direkt från butiken

Controllern Bosch Purion har en Walk Assist-funktion som är ett stöd när du leder ut din cykel från branta parkeringsgarage eller cykelkällare

Cyklar du helst med fotbroms? Då är det här elcykeln för dig!

Storlek: L 170-188

Färg
  • Grå
Storlek
  • L

 

Trek District+ 1C | Elcykel 400Wh

Tillåt oss att presentera den ultimata följeslagaren för dina stadsäventyr - Trek District+ 1C elcykel med Bosch mittmotor och fotbroms 400W batteri och en elegant Lithium Grey lackering. Denna elcykel kombinerar modern teknik med en stilren design och är redo att ta dig på spännande turer genom Stockholm.

Svårt att motstå

Med ett kraftfullt 400W batteri ger Trek District+ 1C dig den extra skjuts du behöver för att tackla backar och längre sträckor utan problem. Aldrig mer stressiga pendlingar eller svettiga uppförsbackar. Det här är frihet på två hjul!

Stil och elegans

Lithium Grey lackeringen ger cykeln en sofistikerad och modern look som kommer att imponera var du än är. Den är lika mycket en modesymbol som ett praktiskt transportmedel.

Kvalitet och hållbarhet

Trek är känt för att tillverka högkvalitativa cyklar, och District+ 1C är inget undantag. Den är byggd för att hålla och kommer att vara din pålitliga följeslagare i många år framöver.

Miljövänlig och ekonomisk

Med denna elcykel minskar du din koldioxidavtryck och sparar pengar på bränsle samtidigt som du får ut det mesta av din pendlingstid.

Specifikation

RAMLÅS: SSF Godkänt 

BROMSTYP: Skivbroms, Fotbroms

ELSYSTEM: Bosch

FRAMGAFFELTYP: Odämpad

RAMMATERIAL: Aluminium

BATTERI: 400 WH Bosch (avtagbart)

DISPLAY: Bosch Purion LCD

HJUL: 28" 7 vxl med fotbroms

FRAMBROMS: Shimano MT200 Hydraulisk Skivbroms

MOTORPLACERING: Mittmotor Bosch Active Line

PAKETHÅLLARSYSTEM: MIK

ÖVRIGT: Svensk Version (OEM) med fotbroms och cykelkorg

Slutord

District+ 1C Lowstep med 400Wh är en trygg elcykel med ett tillförlitligt och kraftfullt pedalassistanssystem från Bosch. Den har en drivlina med ett minimalt underhållsbehov, frihjulsbroms bak och standardutrustningen fokuserar på det som behövs för dagliga turer, så att ditt fokus kan ligga på att ha makalöst roligt på din cykel.

Varför vänta? Välkommen in för en provtur redan idag -  Trek District+ en riktigt komfortabel elcykel. Upplev friheten med en elcykel som har bäde komforten och stilen. Välkommen till oss i Södermalm-butiken, vi ser fram emot att välkomna dig och svara på dina frågor. Vi lovar, du kommer inte kunna sluta le när du cyklar iväg på din nya Trek elcykel!

Vid köp av en förmånscykel via din arbetsgivare så gäller leverantörens ordinarie pris. 

601842512043
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.