Gazelle Makki Load Cargo
Gazelle Makki Load Cargo
Gazelle Makki Load Cargo
Gazelle Makki Load Cargo
Gazelle Makki Load Cargo
Gazelle Makki Load Cargo

Gazelle Makki Load Cargo

Gazelle
A7931
Fåtal kvar i lager
56 999 kr
Inkl. moms

Elcykel | Gazelle Makki Load Cargo

Makki Load har utformats och byggts med föräldrar och barns önskemål som utgångspunkt. Detta gör att Makki Load inte är en vanlig eldriven lastcykel utan till en riktigt högkvalitativ och genomtänkt eldriven lastcykel med ikonisk design som du och dina barn alltid kommer tycka om att använda. All uppmärksamhet har ägnats åt säkerhet och komfort för både dig och de små passagerarna. Och med det väl genomtänkta tillbehören som tillval vågar ni faktiskt göra Makki Load till familjens andra bil. Kommer med Bosch Powerbank 400W batteri som standard, men det finns även 500W som tillval.

  • Batteri: Bosch Powerbank 400Wh alt 500Wh (+2000)
  • Motor: Bosch Perfomence Line 65 Nm inbyggd i ramen vid vevpartiet
  • Display: Bosch monterad på styrstången.
  • Parkeringsstöd: Gazelle - Helt enkelt marknadens bästa.
  • Låda: Säker och högt placerad tillverkad i stark och säker EPP (Expanded Polypropylene).
  • Växel: Enviola 380 - Smooth steglös växling.

 

Upptäck Makki Load El Cargobike - Familjelycka!

Vi på Gazelle ville ha en perfekt eldriven lastcykel, och vi utformade en sådan utifrån synpunkter från föräldrar och barn. Resultatet är Makki Load – en bekväm lastcykel som uppfyller alla säkerhetsstandarder och är lätt att hantera, både för cyklisten och de små som åker med. Tack vare de många tillbehören är Makki Load ett perfekt alternativ till en andra bil. Gazelle grundades 1892 och har tillverkat cyklar i Nederländerna i mer än 130 år. Gazelle bygger elcyklar som har smart design och är tekniskt innovativa som är lätta, högkvalitativa och bekväma.

Vid fabrikens produktion är kvalitet alltid högsta prioritet och Royal Dutch Gazelle har som standard på alla sina cyklar ISO-9001. Gazelle tillverkar ca 300 000 cyklar om året - De gör detta med passion och engagemang! 

Hur fungerar en el cykel med Bosch centermotor? 

Den har en högkvalitativt utvecklad hastighetssensor, vilken som namnet antyder mäter hur snabbt du cyklar. Dessutom fastställs ditt körbeteendet av en pedalkraftssensor och detta Impulse systemet har dessutom en växlingssensorn. Denna sensor avbryter hjälpfunktionen under en fjärdedels sekund medan du växlar, vilket gör det möjligt för dig att fortsätta trampa medan du växlar. Tillsammans fastställer sensorerna graden av hjälp som ges av motorn baserat på din hjälpnivåinställning Eco, Tour, Sport eller Turbo och den pedalkraften du utvecklar. Du ställer in hjälpnivån själv med handtagsreglaget på styrstången.

Räckvidden är beroende av olika faktorer. Din cykelhastighet har stor påverkan. Nedan anges den genomsnittliga räckvidden vid olika hastigheter. Förutom hastigheten finns andra yttre faktorer som påverkar räckvidden. Den räckvidd som anges i våra broschyrer och handböcker är genomsnittlig. Här nedan förutsätts att den genomsnittliga cyklisten väger 70kg som cyklar på relativt plant vägunderlag och växlar aktivt.

Batterikapacitet

400W: 54.999

500W: 56.999

Tillval:

Regnkapell: fr 3295 kr

Lådskydd: fr 1100 kr

Extra säte: fr 900 kr

Förvaringslåda: fr 600 kr

Tillkommer skrymmande frakttillägg hos speditören för eventuell hemleverans

Soderscykel.se är din fysisk cykelbutiken på Södermalm i Stockholm, etablerade 1945. Nu finns även hela vårt stora lager att e-handla direkt online, alltid med snabba leveranser och bra priser!

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris.

Butikens eventuella rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

50004081
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.