• SPARA −10%
Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB Mid
Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB Mid
Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB Mid
Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB Mid

Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB Mid

Gazelle
G3215
Fåtal kvar i lager
32 396 kr 35 995 kr -10%
Inkl. moms

Elcykel | Gazelle Medeo T10 HMB Mid

Elcykeln som är är en elektrisk trekkingcykel som är utformad för att ge en bekväm och effektiv körupplevelse både på landsvägar och lättare terräng.

Här är några av dess egenskaper:

  1. Kraftfull elmotor: Medeo T10 HMB Mid har en kraftfull elmotor som ger extra kraft när du trampar, vilket gör det enklare att ta sig fram snabbt och smidigt även i uppförsbackar och motvind.
  2. Integrerat batteri: Batteriet är integrerat i ramen och ger en räckvidd på upp till 145 km på en enda laddning beroende på terräng och belastning.
  3. Högkvalitativ fjädring: Cykeln har en högkvalitativ fjädring som minskar vibrationerna från ojämna vägar och ger en jämnare och mer bekväm körupplevelse.
  4. Shimano växlar: Medeo T10 HMB Mid har Shimano Deore 10-växlar som ger smidig och pålitlig växling under olika förhållanden.
  5. Högkvalitativa bromsar: Cykeln har hydrauliska skivbromsar som ger kraftfull och pålitlig bromsning oavsett väderförhållanden.
  6. Bekvämt och säkert: Medeo T10 HMB Mid har ett bekvämt och justerbart styre och sadel samt integrerad belysning för ökad säkerhet och synlighet.

Sammanfattningsvis är Gazelle Medeo T10 HMB Mid en högpresterande elektrisk trekkingcykel som erbjuder kraftfull prestanda, hög komfort och säkerhet för cykling på olika typer av terräng.

Storlek
  • 55

 

Gazelle Medeo T10 HMB Mid elcykel

Den här elcykeln är en mycket mångsidig och funktionell sportcykel med elassistans. Den snyggt utformade sluttande MID ramen har ett nedre rör som sträcker sig in i styrhuvudet. Vilket gör cykeln lätt att känna igen. Den goda väghållningen i kombination med de breda däcken, fjädrande framgaffeln och ergonomiska grepp gör Medeo till en mycket lämplig cykel för fritids- och pendling till jobbet.

Det bästa av två världar

Medeo erbjuder det bästa av två världar. När du sitter på cykeln blir dess sportiga egenskaper i synnerhet uppenbara. Men när du har parkerat och tar ett steg tillbaka för att ta en titt på cykeln är det de typiska influenserna från en stadscykel det som står ut. Medeo har många komponenter som erbjuder den komfort och användarvänlighet som finns hos en stadscykel. Sammanfattat är Medeo en sportig, bekväm och mångsidig elcykel med en elegant finish.

Specifikation

Växelsystem: 10 Shimano Deore

Motormodell: Bosch Performance Line (65 Nm)

Färg: Vit (ivory white)

Framgaffel typ: Fjädrade teleskopisk

Batteriräckvidd: 50-130 km

Antal wattimmar: 500 Wh 

Batteristyrka : 36V 13,8 Ah

Räckvidd Eco: 130 km

Räckvidd Tour: 75 km

Räckvidd Sport: 60 km

Räckvidd Turbo: 50 km

Soderscykel.se är din fysisk cykelbutiken på Södermalm i Stockholm, etablerade 1945. Nu finns även hela vårt stora lager att e-handla direkt online, alltid med snabba leveranser och bra priser!

Vid köp av förmånscykel är det ord.pris som gäller

8717231359907
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.