Nihola FLEX 2.0 EL PAKET
Nihola FLEX 2.0 EL PAKET
Nihola FLEX 2.0 EL PAKET
Nihola FLEX 2.0 EL PAKET
Nihola FLEX 2.0 EL PAKET
Nihola FLEX 2.0 EL PAKET
Nihola FLEX 2.0 EL PAKET
Nihola FLEX 2.0 EL PAKET

Nihola FLEX 2.0 EL PAKET

DK10412-EL
Leveranstid 4-6 veckor
95 000 kr
Inkl. moms normal leveranstid 4-6 veckor

Nihola FLEX 2.0 EL - PAKET

Flex 2.0 är en lastcykel designad för en vuxen förare som ska köra en passagerare i rullstol på en smidig plattform. I jämförelse med standard modellen Flex kan 2.0 versionen rymma en lite bredare rullstol på 73 cm. Föraren har uppsikt och kan samtidigt kommunicera med sin passagerare. Ackermann styrning - Föraren har full kontroll på cyklingen med det här unika och lättsvängda styrsystemet för Nihola. Det är enkelt, underhållsfritt och stabilt och samma typ som används i en bil där framhjulen också svänger oberoende av ramen. Nihola tillverkar med snabba leveranstider på beställning i Danmark - detta är en kvalitetsmaskin som är byggd för att hålla länge.

Flex 2.0 har ett högt regnkapell i rött som man enkelt kan ta bort utan några verktyg. Rullstolsrampen är inbyggd i fronten och styrs av två gasspjäll. Rullstolen är lätt att säkra på plattformen med snabbadaptrar, ett smidigt system för att hålla rullstolar som ofta används i minibussar. Flex 2.0 har också en lågt unisex instegs i ramen 54 cm som gör det enkelt kliva av och på cykeln för föraren. Våra kunder gillar hur enkel hanteringen är av rampen och hur enkelt det är att rulla på och av rullstolen. Maxlast 120 kg + föraren eller (totalt 280 kg). Nihola är tillverkad i Danmark - en kvalitetscykel som är byggt för att hålla länge.

För mått se bild eller specifikationen.

Pris exkl moms och frakt 66.396 kr (utan momsen)

PAKET:

 • 54 cm ram
 • Skivbromsar Hydrauliska framhjulen
 • Parkeringsbroms
 • Fälgbroms bak
 • Regn kapell i rött inkl bågar.
 • Svart box
 • Säkerhetsbälte för en vuxen
 • Godkänt lås
 • QR justering sadelstolpen
 • Punkteringsskyddade däck
 • Elsystem Promovec 250W
 • Batteri Promovec 36V 11 Ah (400W)

TILLVAL: (ring kundtjänst)

 • Batteri 36V 13,2 A (475W) 
 • Batteri 36V 15 Ah (540W) 
 • Frakt tillkommer för extra stor dubbelpall

 

Levereras fullt monterad direkt till hemmet eller arbetsplatsen.

Nihola lastcyklar stolt handbyggda och noggrant kvalitetstestade före leverans. Vi tillverkar även ramarna i Danmark, där även ramarna är pulverlackerade i högsta tillgängliga kvalitet. Muttrar och bultar är av rostfritt stål samt alla synliga "blanka" metalldelar.

Specifikation

8-växlar (utanpåliggande)

Handbyggd ram tillverkad av högkvalitativt stål

Elsystem Promovec Torque 54 Nm

Elektrisk bakhjulsmotor 36 volt, 250 W med 11 Ah batteri

Regnkapell i rött

Shimano broms bak

Trumnavsbroms fram

Aluminiumfälgar av dubbelbottnad hög kvalitet

Framhjulsstorlek: 20 ”

Bakhjulsstorlek: 26 ”

Gel sadel

Pulverlackerad i svart (ramfärg)

Total längd: 215 cm

Total bredd: 99 cm

Transportplattformens höjd: 18 cm

Max rullstol bredd: 73 cm

Max belastning: 120 kg + förarvikt

Maxvikt för cyklist, rullstol och rullstol är 280 kg

Monterad och körklar - Vid hemleverans tillkommer avgift för Niholas ordinarie transportkostnad 500€ ex moms stående på XL pallet.

Video på Nihola Flex 2.0

https://www.youtube.com/watch?v=L34hU-j-2ko

https://www.youtube.com/watch?v=5XjaYnJsqv4

Bruksanvisning

https://www.manualslib.com/manual/1612392/Nihola-Flex-2-0.html#manual

Historian om Nihola

År 1998 maskiningenjör Niels Holme Larsen deltog i en lådcykel utställning i Köpenhamn. Dagen därpå kom en kritiker från den danska tidningen Politiken till slutsatsen att lastbilar endast skulle kunna tävla mot bilar när den på ett miljövänligt sätt kunde transportera minst två barn och livsmedel samtidigt i en lätt och stabil cykel. Efter att ha läst recensionen beslutade Niels att bygga en sådan lastcykel vilket resulterade i de nu välkända Nihola. Nu mer än 20 år senare, utvecklar och producerar Nihola lastcyklar för familjer, rehab, handikapp, institutionell och kommersiell användning - det flesta sedan 10 år tillbaka med elassistans. För mer än 10 år sedan (2011) utvecklade och producerade Nihola 1600 specialbyggda lastcyklar för den danska posten och dessa är fortfarande i bruk efter mer än 250.000 start och stopp.

Niholas mål och vision var att bli marknadsledare och innovatör på den danska marknaden. Med mer än 10 000 sålda nihola lådcyklar bara i Köpenhamn redan 2014 hade detta mål uppfyllts. Målet och visionen är nu för 20 talet att fortsätta vara konkurrenskraftig på den danska marknaden samtidigt som vi får högre marknadsandelar med det ökande intresset av lastcyklar i Sverige, övriga Europa och i Nordamerika.

50001607
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.