Crescent Skans Damcykel 7-Växlar Röd
Crescent Skans Damcykel 7-Växlar Röd

Crescent Skans Damcykel 7-Växlar Röd

YQC9175102
I lager
8 995 kr
Inkl. moms

Damcykel Crescent Skans 7-Växlar

I Skans har du en pendlarcykel som funkar i alla väder både till vardags men även på fritiden. Den är utrustad med en ergonomi som gör all tid på cykeln bekväm då du sitter med en avslappnad sittställning och har en bra uppsikt över dina medtrafikanter och trafikmiljö.

Med en rostfri, lätt och stark aluminiumram som har 7 växlar med integrerad kabeldragning kan du enkelt hitta rätt kraft i pedalerna för optimal fart. Den effektiva v-bromsen fram gör att du kan bromsa snabbt och säkert medan en klassisk fotbroms sköter bakbromsen. Skans levereras med en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS så att väskor och korg enkelt kan tas av och på. En justerbar styrstam gör att du lätt kan anpassa din sittställning. Styret är lätt vinklat för bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Om du vill ta dig fram snabbt och behagligt är detta cykeln för dig!

Storlek
  • 51
  • 55

 

Crescent Skans är en bekväm brukscykel som tar dig dit du behöver i vardagen.

Den har en bekväm ergonomi som ger dig en upprätt sittställning med bra uppsikt över medtrafikanter och miljö. Styret är lätt vinklat, med sköna handtag i ändarna. Styrstammen kan justeras för att enkelt anpassa sittställningen efter behov. Cykeln har en lätt, tålig och rostfri aluminiumram med invändig kabeldragning, vilket håller kablarna skyddade. Med sju växlar kan du enkelt hitta rätt pedalkraft i backar och på långa raksträckor. Cykeln har klassisk fotbroms baktill och v-broms framtill. Den är dessutom utrustad med en integrerad pakethållare med AVS-klicksystem, där väskor och korg enkelt kan klickas av och på.

Made in Varberg

Skans är en svensk kvalitet cykel med en rostfri, lätt och stark aluminiumram som har 7 växlar med integrerad kabeldragning kan du enkelt hitta rätt kraft i pedalerna för optimal fart. Den effektiva v-bromsen fram gör att du kan bromsa snabbt och säkert medan en klassisk fotbroms sköter bakbromsen. Skans levereras med en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS så att väskor och korg enkelt kan tas av och på. En justerbar styrstam gör att du lätt kan anpassa din sittställning. Styret är lätt vinklat för bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Om du vill ta dig fram snabbt och behagligt är detta cykeln för dig!

KORTFAKTA

STORLEKAR: 28" 51CM

FÄRG Röd (Roströd)

RAMTYP Herr

RAM Aluminium

ANTAL VÄXLAR 7

VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus 7® DX

BROMSAR Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra

VEVPARTI Spectra 38T 170 mm, Aluminium/stål.

STYRSTAM Adjustable

SADELSTOLPE Aluminium 27,2mm inkl klamma.

Vid köp av förmånscykel kan kan det inte kombineras med våra eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cyklar som är prissänkta 

7332982028417
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.