Dubbdäck Schwalbe Winter 50-584 (27.5) 104 dubb
Dubbdäck Schwalbe Winter 50-584 (27.5) 104 dubb
Dubbdäck Schwalbe Winter 50-584 (27.5) 104 dubb
Dubbdäck Schwalbe Winter 50-584 (27.5) 104 dubb

Dubbdäck Schwalbe Winter 50-584 (27.5) 104 dubb

18-003-408
I lager
679 kr
Inkl. moms

Vinterdäck Schwalbe Winter 50-584 27.5x2.0 med 104 dubbar

Det här är ett mycket prisvärda dubbdäcket för cyklar som 27,5 tum. Winter har K-Guard punkteringsskydd och är utrustad med 104 slitstarka ståldubbar monterade i en vinteranpassad gummiblandning som håller sig mjuk i kylan och därmed ger avsevärt bättre grepp på is och snö än vanligt gummi.

Ps! Passar även för 26" ballongdäck cyklar med 584 mm.

Vill du ha fler dubbar kan du köpa till ett set med Schwalbe ståldubbar med monteringsverktyg.

Hur du köper du dubbdäck till cykel ännu billigare av oss?

Du sparar extra mycket med moms rabatten. När du väljer att komma in och köpa dubbdäcken direkt i vår stora fysiska butik på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm och samtidigt lämna cykeln för få dem monterade av oss i vår egna cykelverkstad - Då betalar du endast 402 inkl 12% moms för vinterdäcket, tillkommer arbetskostnad.

 

Nu finns dubbade vinterdäck även för elcyklar med 27,5 tums däck

FAQ Dubbdäck

Släpper dem inte fäste inte i hala kurvor? Nej - Dubbarna "greppar" riktigt bra på normala asfaltvägar och även snabb kurvtagning är inget problem.

Måste däcken köras in? För att säkerställa att ståldubbarna är permanent fixerade bör däcken köras in ca 30 km på asfalt, samtidigt som man undviker snabb acceleration eller kraftiga inbromsningar.

Hur lång är dubbarna livslängd? Alla Schwalbe-ståldubbar har en kärna av extremt slitstark karbid, så de kan räcka i några tusen kilometer. Det är normalt att kanterna rundas av lite grann.

Går dem också att köra på vanligt asfaltsunderlag? Utan några problem, men om vägen inte är täckt av vinterunderlag kan ibland däckljudet bli irriterande.

Vilka är då dubbdäckens begränsningar? Det ska möjligen vara att i riktigt djup spårig snö på en oplogad väg- eller cykelbana, ja då hjälper inte ens dubbdäck.

I vissa områden ligger snön sällan kvar länge, är dubbdäck fortfarande ett alternativ? På isiga vägar, när även bilar har problem, är det en härlig känsla att ha full kontroll på en säker cykel med dubbdäck. Det är bäst är annars att du har två cyklar körklar under den här årstiden och att du då använder den mest lämpliga cykeln när du har koll på dagens väderlek.

Är inte dubbdäck olagliga på Hornsgatan? Endast ståldubbade däck för motorfordon är förbjudna att köra med där. Men inga cyklar är inte klassat som motorfordon, så cykeldäck med ståldubbar är alltså tillåtet att köra även på till exempel Hornsgatan i Stockholm.

Några ståldubbar har lossnat, kan dem bytas ut? Ja, vi erbjuder en uppsättning med 50 st ersättningsdubbar inkl. ett specialverktyg, som man sedan enkelt kan installeras själv.

 

4026495889780
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.