Damcykel Skeppshult Nova 7-Växlar Ull
Damcykel Skeppshult Nova 7-Växlar Ull

Damcykel Skeppshult Nova 7-Växlar Ull

2805-0792-2302-27
I lager
9 600 kr
Inkl. moms

Gjordnära! Skeppshult Nova damcykel med 7 växlar

En ovanligt vanlig cykel som är tillverkad i småländska Skeppshult, det är "gjordnära". Det är svårt att hitta någon som är så jordnära tillverkat och som är bättre (det skulle i så fall vara Nova Premium). Flerfaldig testvinnare som faktiskt bara blir bättre och bättre med åren. Nova klarar din cykel vardag året runt, nästan oavsett vad det gäller. Du väljer den helt enkelt sju dagar i veckan - och varför inte i den i den nya läckra vita färgen som Skeppshult kallar Ull.

Nyckeln till Novas framgång!

  1. Lyxig klassiker med gjordnära tillverkning med småländsk kvalitetskänsla i både själ och hjärta.
  2. Sofistikerad stomme i höghållfast legering från svenska SSAB (mycket lättare än traditionellt stål).
  3. Sportigt bekväma former med en körställning som levererar bra uppsikt över omgivningen.
  4. Beprövad drivlina med 7 näst intill underhållsfria navväxlar som styrs via ett lätthanterligt vridreglage.
  5. Lätthanterliga bromsar som ger pålitlig och effektiv bromsförmåga oavsett årstid.
  6. 28" hjul med dubbelbottnade aluminiumfälgar från Schurmann och rostfria ekrar i bästa kvalitet.
  7. Greppsäkra däck 42-622 från Schwalbe med punkteringskydd och reflexsidor.
  8. Riklig utrustningsnivå med lyse, lås och korg i genomgående robusta kvalitetskomponenter.

Drivlina med 7 pålitliga inkapslade växlar av enastående hög kvalitet 

Den tillförlitliga drivlinan utgörs av en lätthanterlig navväxel som levererar smidiga och exakta växlingar. Dess 7 inkapslade växlar kommer från Shimano (Nexus) och levererar näst intill felfri funktion, ett brett växelomfång och de kräver dessutom ett minimum av underhåll. Växlarna styrs via ett lättmanövrerat vridreglage som ger dig möjligheten att skifta mellan växlarna utan att det känns det minsta ansträngt. Det är ett föredömligt smidigt växelsystem som hjälper till att skydda cykelns drivlina mot smuts, fysisk åverkan och även vädrets makter.

Köp den körklar direkt i butiken eller online för snabb hemleverans.

Vid hemleverans monterar vi cykel och eventuella tillbehör, justerar och testar den innan leverans. För att få plats i kartongen måste vi dock vrida styret och skruva av pedalerna innan cykeln skickas hem till dig. Du behöver alltså bara vrida upp styret, och skruva på pedalerna när cykeltransporten är framme hos dig. Behöver du hjälp når du vår kundtjänst under våra öppettider.

Ramstorlek

47: 152-167 cm

53: 162-185 cm

Storlek
  • 53

 

Välkommen till cykelbutiken på Söder! Med en värld full av Skeppshult svenska cyklar, där tradition möter innovation och kvalitet går hand i hand med prisvärdhet.

Varför är då dessa cyklar så exceptionellt bra och prisvärda? Låt oss belysa några skäl:

1. Svensk Kvalitet: Skeppshult är ett namn som förknippas med pålitlighet och gedigen svensk hantverkskunnande. Varje cykel som lämnar deras verkstad bär på årtionden av erfarenhet och skicklighet. Varje detalj är noggrant utformad och monterad för att ge dig en cykel som inte bara presterar, utan även håller över tid.

2. Robust Konstruktion: Skeppshult-cyklar är inte bara vackra att se på, de är även byggda för att klara av tuffa vägar och utmanande förhållanden. Oavsett om du cyklar genom stadens gränder eller utforskar naturstigar, kan du lita på att din Skeppshult-cykel kommer att vara din trogna följeslagare.

3. Hållbarhet: En av de stora fördelarna med Skeppshult-cyklar är deras hållbarhet. Genom att investera i en högkvalitativ cykel minskar du behovet av att byta ut den regelbundet. Detta är inte bara bra för din plånbok, utan också för miljön. Skeppshult strävar efter att skapa produkter som varar och minimerar därigenom det ekologiska fotavtrycket.

4. Prisvärde: Trots den imponerande kvaliteten och hantverket som går in i varje Skeppshult-cykel, är de överraskande prisvärda. Att få tillgång till en cykel av denna kaliber till ett rimligt pris gör det enkelt att se värdet i varje investerad krona.

5. Design och Funktionalitet: Skeppshult förenar skandinavisk design med praktisk funktionalitet. Deras cyklar är en kombination av tidlös elegans och moderna innovationer. Detta gör att du inte bara får en pålitlig cykel, utan också en som du stolt kan visa upp när du glider fram längs gatorna.

6. Lokal Produktion: Skeppshult-cyklar tillverkas i Sverige, vilket innebär att du stödjer lokalt företagande och arbetstillfällen samtidigt som du får en högkvalitativ produkt.

Sammanfattningsvis är Skeppshult svenska cyklar en perfekt fusion av tradition, kvalitet, hållbarhet och design – allt till ett pris som gör dem tillgängliga för alla. Så om du söker efter en cykel som inte bara tar dig dit du ska, utan också ger dig en pålitlig och behaglig upplevelse på vägen, är en Skeppshult-cykel ett val du inte kommer att ångra. Välkommen att utforska vår samling av dessa fantastiska cyklar och upptäck varför de är en favorit bland cykelentusiaster och vardagscyklister alike!

Vi reserverar oss för tekniska förändringar.

7350006732478
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.