• SPARA -4 000 kr
Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB High (500W)
Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB High (500W)

Elcykel Gazelle Medeo T10 HMB High (500W)

Gazelle
G2816
Fåtal kvar i lager
31 995 kr 35 995 kr -4 000 kr
Inkl. moms

Gazelle Medeo T10 HMB 

Den här elcykeln är en mycket mångsidig och funktionell sportcykel. Dämpad framgaffel och breda däck för ökad komfort!

  • Batteri 500W
  • Färg Blå
  • Växelsystem: 10 Shimano Deore
  • Motormodell: Bosch Performance Line (65 Nm)
  • Bromssystem: Hydrauliska bromsar

Kraftfull Bosch motor

Bosch Performance Line (65 Nm) ger allt ditt cykelhjärta kan önska. Smidigt och kraftfullt stöd som aldrig kommer att svika dig. Med 65 Nm vridmoment klarar du vilken terräng som helst. Rekommenderas starkt för den kräsna cyklisten. Avtagbar display med fyra assistansnivåer.

Bra godkänt lås

Säkert AXA Block XXL ramlås som kan kompletteras ytterligare med en plug-inkätting för att låsa fast din cykel med ett fast föremål (som en lyktstolpe eller liknande).

Storlek
  • 50

 

Gazelle Medeo T10 HMB är en mycket mångsidig och funktionell elcykel.

Den snyggt utformade sluttande ramen har ett nedre rör som sträcker sig in i styrhuvudet. Vilket gör cykeln lätt att känna igen. Den goda väghållningen i kombination med de breda däcken, fjädrande framgaffeln och ergonomiska grepp gör Medeo till en mycket lämplig cykel för fritids- och pendlingsändamål. På den här cykeln får du garanterad en aktiv cykling genom en sportigare sittposition samtidigt som du får ett kraftfullt stöd. Tack vare fjädrande framgaffel i kombination med breda och rejäla däck får du en hög komfort på din cykeltur. Shimano Deore-utrustning av hög kvalitet för optimal växlingsprestanda. Stabil lutande aluminiumram med låg vikt och styrstam med 70,5° vinkel och sadelrör med 73° vinkel för sportig sittställning och precis manövrering. Kablarna är diskret integrerade i ramen.

Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av de fantastiska elcyklarna från Gazelle som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det med stil och komfort Gazelle är som den pålitliga vännen som alltid hänger med och aldrig sviker. Deras elcyklar är som skräddarsydda för Stockholms gator och vägar. Med en Gazelle elcykel tar du dig smidigt fram genom stadens pulserande energi, utan att en enda backe får dig att flåsa. Våra Gazelle elcyklar är inte bara pålitliga, de är också riktiga stilikoner. Du kommer att märka att folk vänder sig om när du glider förbi på en Gazelle. Och varför skulle de inte göra det? Med modern design och smarta detaljer är det inte bara en cykel, det är en statement.

Men låt oss inte glömma det viktigaste - kraften i en Gazelle elcykel. Med den hjälpen under tramporna är det som att ha vinden i ryggen hela tiden. Ställ in din önskade nivå av assistans och känn hur du flyger fram längs gatorna. Och när du väl har provat en Gazelle elcykel kommer du aldrig vilja gå tillbaka. Så, om du är redo att addera både glädje och funktion till dina resor i Stockholm, är det dags att överväga en Gazelle elcykel. Kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför dessa elcyklar är mer än bara transportmedel - de är ditt nya sätt att uppleva staden med stil. Och kom ihåg, när du väljer en Gazelle elcykel, väljer du inte bara en cykel. Du väljer ett sätt att leva livet, med fart, komfort och en rejäl dos av stil. Välkommen in och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta Gazelle idag!

SPECIFIKATION 

Ramstorlekar: 55, 60

Lås Axa Block XXL

Däck Schwalbe Big Apple, punkteringssäkra

Stöd Ursus Mooi Central

Kedja Drivkedja

Motor Mittmonterad Bosch Performance Line

Sadel BBB Diamond

Gaffel Dämpad

Batteri Bosch, integrerad i ramen

Display Bosch Intuvia LCD central

Växelsystem Shimano Deore

Rammaterial Aluminium

Pakethållare MIK-system-pakethållare av aluminum

Handtag/styrlinda Herrmans DD36

Bromsar Hydrauliska skivbromsar

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris.

Vid köp av förmånscykel gäller inte rabatterat pris, då gäller leverantörens ord.pris.

8717231356685
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.