• -500,00 kr
  • Ny
Bergamont Sweep 4

Bergamont Sweep 4

281040-052
I lager
9 995,00 kr 10 495,00 kr -500,00 kr
Inkl. moms

Bergamont Sweep 4 är snabb och effektiv på alla typer av urbana underlag

Letar du efter en välutrustad pendlarhoj med eleganta former och pålitliga komponenter så kanske den urbana Bergamont Sweep 4 är ditt val. Det här är en lätthanterlig snabb med rappa egenskaper där fokus ligger på kvick manöverförmåga, hög effektivitet och skön komfort. En elegant cykel med solid helhetskänsla som ger en underbar känsla att frihet, och oavsett om det är en avslappnad runda med fågelkvitter eller din daglig jobbpendling med din favoritmusiken i lurarna så kommer du gilla den här cykeln.

Nyckeln till framgång!

Elegant aluminiumram (Ultra Lite AL-6061) med det rätta vinklarna och formerna

Ett rakt styre med sportig körställning som ger en tydlig vy över omgivningen och medtrafikanterna

Funktionell drivlina med 16 sportiga växlar från kvalitetssäkra Shimano

Kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano som ger konsekvent bromsförmåga oavsett förhållanden 

Robusta hjul med däck från Schwalbe med både punkteringsskydd och reflexrand

Pålitliga kvalitetskomponenter i aluminium från Syncros

Förberedd att utrustas med både skärmar, pakethållare, flaskhållare och andra praktiska tiilval.

Den snygga färgen som är guld-orange/black/silver 

Storlek:

S52: 168-180 / M56: 177-188 / L60 185-198

Storlek
  • 56
  • 60
  • 52

 

BGM Sweep 4 är en urban cykel inspirerad av racercyklar för att du smidigt ska kunna ta dig runt staden eller pendla till och från jobbet.

Vi skulle kunna skriva spaltmeter om den välbalanserade geometrin men nöjer oss med att nämna att ett gediget utvecklingsarbete garanterar att den lätta aluminiumramen har fått rätt vinklar (och du hittar såklart samtliga mått och vinklar bland bilderna). Varje liten detalj på ramen är väl genomtänkt och den har givetvis intern kabeldragning vilket tillsammans med en imponerande kraftöverföring bidrar till att skapa en solid helhetskänsla. Lägg därtill ett rakt styre samt en körställning som levererar en panoramaliknande vy över omgivningen, en kombination som utgör grunden för dess höga säkerhet med blixtsnabb manöverförmåga.

Funktionell drivlina med 16 smidiga växlar och komponenter

Under motorhuven hittar du en funktionell drivlina med 16 näst intill problemfria växlar från Shimano Claris 2x8 som levererar pålitliga fartresurser på raksträckorna och samtidigt ser till att du kan ta dig an riktigt branta uppförsbackar.

Beprövade kvalitetskomponenter

BGM Sweep 4 kommer välbyggd direkt från tyska Sankt Pauli till oss på Sankt Paulsgatan. Det handlar om bra beprövade komponenter från Syncros, Shimano, KMC och Schwalbe. När du ibland blir tvungen att sakta ner så gör du det med effektiva hydrauliska skivbromsar från Shimano MT200, med minimalt underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till pålitlig bromsförmåga året om, oavsett väder. Sweep 4 rullar på ett par 35 mm breda 28" gummin med grymt grepp från Schwalbe Spicer Plus, högklassiga däck med bra punkteringsskydd och som ser till att du flyger fram på allt från asfalt till riktigt stökiga underlag utan att behöva oroa dig för trista punkteringar. Du kan såklart även utrusta hojen med dubbdäck för vinterpendling.

50005050
2023-05-23
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.