• SPARA -700 kr
Dubbdäck Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR SL 29 x 2.8  (70-622)
Dubbdäck Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR SL 29 x 2.8  (70-622)
Dubbdäck Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR SL 29 x 2.8  (70-622)
Dubbdäck Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR SL 29 x 2.8  (70-622)

Dubbdäck Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR SL 29 x 2.8 (70-622)

T501081
I lager
999 kr 1 699 kr -700 kr
Inkl. moms

Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR SL | 29 x 2.8  (70-622) Dubbdäck

29" MTB Vinterdäck med 408 aggressiva ståldubbar Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR 29 x 2.6 är inte bara ett dubbdäck, de är prestandaoptimerade mästerverk som är designat för att ta dig igenom de mest krävande vinterförhållandena.

Tekniska detaljerna:

  • Däckstorlek: 29 x 2.6 - Denna dimension kombinerar bredd och rullmotstånd för att ge optimal prestanda på vintervägar. De breda däcken ger stabilitet och grepp på alla underlag.
  • Dubbar: WXC Piikkisika W408 TLR-däcken är utrustade med noggrant utformade dubbar som ger otroligt grepp på isiga och snötäckta vägar. Dubbarna är strategiskt placerade för bästa väggrepp.
  • Gummiblandning: Däcken är tillverkade med en speciell gummiblandning som förblir elastisk även vid mycket låga temperaturer. Detta säkerställer att däcken behåller sitt grepp och slitstyrka i extrema vinterväder.
  • Mönsterdesign: Slitbanans mönster är utformad för att effektivt skingra snö och slask och förbättra väggreppet. Den mönstrade ytan ger också bättre hantering och kontroll.
  • Tubeless Ready (TLR): Dessa däck är kompatibla med tubeless-tekniken, vilket minskar risken för punkteringar och ger en jämnare körupplevelse.
  • Vikbart: Nej, Vi har valt att inte sälja den vikbara modellen (som är en billigare och utgående modell) eftersom de dessvärre släpper från fälgen, åh då är det inte kul.

Hållbarhet:

Suomi Tyres är kända för sin höga kvalitet, och dessa däck är byggda för att klara tuffa vinterförhållanden och kommer att ge dig säkerhet säsong efter säsong.

Användningsområde:

Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR 29 x 2.6 är idealiska för alla som vill cykla i vintermiljöer, från vanlig stadspendling till dina roligaste skogsäventyr. De erbjuder exceptionell prestanda, säkerhet och hållbarhet.

 

Suomi Tyres dubbdäck med högsta kvalitet tillverkas i Finland

Suomi Tyres är helt och hållet fokuserade på tillverkning av dubbdäck till cykel. Företaget är precis som det låter finskt, och har både sin utvecklingsavdelning och sin tillverkning av alla sina dubbdäck i Finland. Till och med de härdade ståldubben tillverkas i Finland. Fabriken ligger i Lieksa i östra Finland, där över en meter snö och 30 minusgrader inte alls är något ovanligt, vilket gör det till en utmärkt plats att utveckla dubbdäck på. 

Suomi Tyres är miljövänliga dubbdäck med unik gummiblandning

Alla Suomi-däck är tillverkade av en helt unik gummiblandning som är utvecklad för att vara skonsam mot miljön. Gummiblandningen kallas Non-Toxic, och är helt banbrytande inom däckproduktion. Det är även denna gummiblandning som ger däcken deras unika grepp. Har du någon gång hållit i ett Suomi-däck så vet du att gummiblandningen är väldigt mjuk och klistrig, och känns betydligt mer levande än de flesta andra dubbdäck som ofta känns lite plastiga. Detta gör att däcket biter sig fast bättre i underlaget även när det är riktigt kallt, och ger dig det där härliga pålitliga greppet i alla väder. Suomis dubbdäck tillverkade i vårt grannland Finland, vilket gör dem till ett betydligt mer klimatsmart val jämfört med konkurrenterna som tillverkas i Asien. Ett bättre, miljövänligare val med mer grepp!

Vintersäsongen är här, och det är dags att omfamna de utmanande dina slingor med Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR 29 x 2.6 dubbdäck. Med dessa dubbdäck kommer du att ta din vintercykling till en helt ny nivå av prestanda och säkerhet. Däcket är tillverkat i Finland och här har den finska humor döpt däcket till Piikkisika, vilket betyder Piggsvin på svenska. Oavsett om du är en vintercykelentusiast eller en pendlande cyklist som inte låter vintern stoppa dig, kommer Suomi Tyres WXC Piikkisika W408 TLR 29 x 2.6 att förvandla dina cykelturer till ett säkert och roligt äventyr. Släpp loss ditt inre Piikkisika (piggsvin) och tackla vintern med ett par av dessa fantastiska dubbdäck.

6430020165139
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.