• SPARA -20 kr
Regnskydd Atran Rainy till Duo Hundkorg
Regnskydd Atran Rainy till Duo Hundkorg

Regnskydd Atran Rainy till Duo Hundkorg

4630-0583-01
I lager
219 kr 239 kr -20 kr
Inkl. moms

Regnskydd Rainy Duo med fönster 

Ett smart regnskydd att komplettera sin Atran Velo hundkorg.

Svart vattentätt och hållbart material med ett blixtlås och ett fönster.

 

Regnskyddet Rainy är den perfekta tilläggsprodukten för Atran Velo hundkorg.

Med detta smarta regnskydd kan du ge din fyrbenta vän extra skydd och komfort under regniga dagar. Regnskyddet är utformat med omsorg och funktionalitet i åtanke. Det har ett blixtlås som enkelt kan fästas runt korgen. Detta säkerställer en säker och passande anslutning, så att regnet inte tränger igenom och din hund kan hållas torr och bekväm.

Fönstret på regnskyddet är en fantastisk funktion som ger din hund möjlighet att titta ut och njuta av omgivningen även när det regnar. Detta fönster ger en klar syn och låter din hund vara delaktig i omgivningen utan att behöva utsätta sig för regnet.

Rainy regnskydd är tillverkat av vattentät och hållbar material, som säkerställer att din hund förblir torr och skyddad från regnet. Det skyddar även mot vind och eventuellt skräp som kan blåsa in i korgen.

Att komplettera din hundkorg med Rainy regnskydd ger dig flexibilitet och trygghet. Oavsett om du tar din hund med på en promenad, till veterinären eller på andra roliga äventyr, kan du vara säker på att din vän är skyddade mot dåligt väder.

Ge din hund den bästa komforten och skyddet med regnskyddet Rainy för Duo Hundkorg. Det är den idealiska lösningen för att hålla din hund torr och nöjd under regniga dagar. Se till att du har både DUO hundkorgen och DUO skyddet för att kunna använda detta regnskydd på bästa sätt.

Vänligen notera att AVS "hundkorgen" på bilden under regnskyddet säljs separat och är inte inkluderade med regnskyddet Rainy.

7350006383342
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.