Cykelfabriken Bakfiets Long
Cykelfabriken Bakfiets Long
Cykelfabriken Bakfiets Long
Cykelfabriken Bakfiets Long
Cykelfabriken Bakfiets Long
Cykelfabriken Bakfiets Long
Cykelfabriken Bakfiets Long
Cykelfabriken Bakfiets Long

Cykelfabriken Bakfiets Long

BALO-1000
49 000 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Cykelfabriken Bakfiets Long

Bakifiets Long kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sitt eleganta design och robusta konstruktion är den perfekt för dem som söker en pålitlig transportlösning.

Söker du efter ett stressfritt och energieffektivt sätt att ta dig igenom din dagliga rutin? Behöver du en pålitlig partner för att förenkla ditt vardagsliv? Då har du hittat rätt cykelval med Bakfiets Long, även känd som Cargobike med 2 hjul. Med gott om plats och tillräcklig räckvidd är den här eldrivna lastcykeln designad för att uppfylla dina behov.

Tillverkad med en robust låda av miljövänligt marin plywood och en ram av värmebehandlad aluminium T606, blir den din pålitliga följeslagare för enkla resor till förskolan, avkopplande stadsturer, trevliga promenader i parken och äventyr i skogen, oavsett säsong. Dessutom har ramen en vikt på endast 5,6 kg, vilket bidrar till en smidig och enkel cykelupplevelse

Teknisk Specifikation 

Årsmodell: 2024

Färg: Turkos.

Motor: Bafang.

Batteri: Powerpack 500 Wh.

Display: Bafang C220.

Växlar: Enviola HD Stepless.

Drivlina: Gates CDX remdriven.

Bromsar: Hydrauliska skivbromsar. 

Belysning: Eldriven

Sadelstolpe: Komfortfjädrad.

Mått: L 2600 x W 70 x H 120 cm.

Kampanjpris! Snabb leveranstid

Ord pris 49.000 39.999 inklusive moms 

Fullt monterad och körklar vid uthämtning i cykelbutiken.

Kan skickas med hemleverans (offertpris) omonterad eller monterad.

Vid köp av förmånscykel ord.pris

 

Bakfiets Long för en enastående cykelupplevelse som förenar stil, funktionalitet och hållbarhet på ett imponerande sätt.

Kom in till oss och provcykla lastcykel; Cykelfabriken Bakfiets Long finns hos oss på Söders Cykel i Stockholm - Vi är övertygade om att denna lastcykel kommer att bli din pålitliga följeslagare.

En lätt och mångsidig lådcykel för hela familjen. Cykelfabrikens ultralätta lastcykel, med en ramvikt på endast 5,6 kg är den perfekta följeslagaren för hela familjen. Den rymliga lådan med säkerhetsbälten rymmer upp till två barn och dina matkassar. Du kan enkelt anpassa den för hundar eller annat bagage efter dina behov. En praktisk och stilig lösning för dina ärenden och cykeläventyr.

Design och Stil:

Bakfiets Long erbjuder en modern och snygg design som sticker ut på gatorna i Stockholm. Dess rena linjer och smidiga formgivning gör den till en fröjd för ögat samtidigt som den bär på en praktisk funktion.

Funktionalitet:

Den rymliga lastboxen på framdelen av cykeln är enastående när det kommer till att transportera varor eller till och med små passagerare. Med tillräckligt med utrymme för att hantera både stora och små leveranser, gör den här cykeln vardagliga ärenden till en lek.

Hållbarhet:

Vi förstår vikten av hållbarhet, och det gör Bakfiets Long också. Tillverkad med kvalitetsmaterial är den byggd för att hålla över tid och motstå utmaningar från det svenska vädret. En miljövänlig transportlösning som minimerar ditt ekologiska fotavtryck.

Varför välja lastcykeln: Cykelfabriken Bakfiets Long

  • Praktisk och stilren: En cykel som inte bara tar dig från punkt A till B, utan gör det med stil och praktisk användning.
  • Miljövänlig: Bidra till en grönare framtid genom att välja en lätt och hållbar lastcykel som är miljövänlig.
  • Mångsidig: Oavsett om det är för arbete eller nöje, Bakfiets Long är redo för alla utmaningar.

Tillval för Bakefiets Long

Regnskydd för Bakfiets: 

Cykelfabriken erbjuder ett riktigt effektivt regnskydd som skyddar för alla väder; kyla, regn, vind och snö. Dessutom skyddar regnskyddet cylistens armar, händer och en del av knäna från oväder. Njut av komfort och skydd oavsett väderförhållandena. Regnskyddet är också utformat för att fungera som solskydd.

Dyna för Bakfiets Lång:

Med den här dynan sitter man mjukt och bekvämt. Det förhöjer barnet komfort på cykelturen med att använda Cykelfabrikens extra skönt stoppade och specialtillverkade bänkdyna för Bakfiets Long. Denna dyna gör sittplatserna mysiga och mjuka, perfekt för alla dina passagerare. Oavsett om det är korta ärenden eller längre äventyr kommer den här dynan att se till att dina barn sitter bekvämt under resan. Gör din Bakfiets Lång-upplevelse ännu bättre med extra komfort för hela familjen.

Ponny: Extra långt Pakethållare med en banbrytande design: 

Den här éxtra långa pakethållare med en banbrytande design gjort för Bakfiets Long tar cykelvärlden till nya längder med vår innovativa longtail modell. Med Ponny Extra långa pakethållare får du möjlighet att transportera fler barn, tunga och större laster och massor av bagage. Det är en ny och spännande lösning för den här lastcykeln och Cykelfabriken är stolta över att vara bland de första som erbjuder detta till sina transport elcyklar och Bakfietsar. Upptäck framtidens möjligheter för smidiga transporter med Cykelfabriken Bakfiets Long.

Överdrag för extra komfort:

Med det här platta överdraget skyddar du lådan i alla väder. För extra komfort och skydd erbjuder vi ett valfritt boxöverdrag. Perfekt för att hålla lådan torr under din cykeltur eller när lastcykeln är parkerad. Det smarta överdraget kan rullas framåt och ger en bekväm och torr plats för barnen samtidigt som de behåller sin sikt.

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.