Scott Metrix 30 EQ Svart
Scott Metrix 30 EQ Svart

Scott Metrix 30 EQ Svart

286448-052
I lager
13 995 kr
Inkl. moms

SCOTT Metrix 30 EQ har en aluminium ram och sportiga funktioner. På väg till jobbet eller på din cykeltur så kommer Metrix 30 EQ att hålla dig i form och frisk.

Storlek
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

 

Soderscykel.se är cykelbutiken på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment!

Här guidar vi dig i vårt stora sortiment av cyklar, tillbehör och reservdelar med bilder och information om produkterna som du sedan enkelt kan beställa för snabb leverans. Vill du ha ännu mer rådgivning eller har frågor är du välkommen in till butiken på Södermalm i Stockholm, där kan du även känna och klämma på alla dessa varor till lika bra priser som i webshopen och så kan du dessutom prova alla fantastiska cyklarna.

Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av de fantastiska cyklarna från Scott som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det snabbt och framgångsrikt med stil.

Scott Metrix 30 EQ är den ultimata cykeln för den moderna och aktiva cyklisten som söker en perfekt kombination av prestanda, komfort och mångsidighet. Med sin eleganta svarta design och imponerande egenskaper kommer denna cykel att ta din cykelupplevelse till nya höjder.

Den förstklassiga aluminiumramen på Scott Metrix 30 EQ är lätt och samtidigt extremt stark, vilket ger dig optimal kontroll och stabilitet på vägen. Du kan cykla med självförtroende och få ut det bästa av din prestation.

Scott Metrix 30 EQ Svart har en imponerande Shimano växelgrupp med 16 växlar (2x8). Med detta breda utbud av växlar kan du enkelt anpassa motståndet och prestera på topp under olika förhållanden. Du kommer att uppleva en smidig och exakt växling som tar din cykling till en ny nivå.

För att ge extra komfort och bekvämlighet är cykeln utrustad med hydrauliska skivbromsar. Dessa bromsar ger dig kraftfull och pålitlig bromskraft, så att du kan känna dig säker och ha full kontroll över hastigheten oavsett väderförhållanden.

Scott Metrix 30 EQ har också en rad praktiska egenskaper som gör den till en perfekt följeslagare i vardagen. Den har skärmar monterade från start som skydda dig från smuts och blött väder. Den är förberedd för att kunna montera fast en pakethållare om man vill underlätta transporten av dina ägodelar.

Sammanfattningsvis erbjuder Scott Metrix 30 EQ enastående prestanda och komfortabel cykling. Med sin snygga design, lätta aluminiumram och framgaffel, Shimano växelgrupp och pålitliga skivbromsar är detta den perfekta cykeln för dig som vill uppleva en fantastisk cykelupplevelse på vägarna. Njut av varje pedaltramp och ta kontrollen över dina äventyr med Scott Metrix 30 EQ.

SPECIFICATIONS

Ram - Metrix Disc / 6061 D.Butted Alloy, Endurance geometry Replaceable Derailleur Hanger, Syncros fender kit ready

Gaffel Fram - Metrix Alloy Disc, 1 1/4"-1 1/2" Eccentric Alloy steerer

Bakväxel - Shimano Claris RD-R2000-GS, 16 Speed

Framväxel - Shimano Claris FD-R2000

Växelreglage - Shimano SL-R2000

Vevparti - Shimano FC-RS200, 50x34 T

Vevlager - Shimano BB-ES300

Kedja - KMC X8

Kassett - Shimano CS-HG50, 8 Speed 11-32 T

Bromshandtag - Shimano BL-MT201

Bromsar - Shimano BR-UR300 Hyd.Disc

Bromsskivor - Shimano SM-RT10 CL rotor 160/F and 160/R

Styre - Syncros Flat-Bar FL2.0 620mm

Styrstam - Syncros RR2.5, 1 1/4" / four Bolt 31.8mm

Sadelstolpe - Syncros RR2.5 27.2/300mm

Sadel - Syncros Tofino Regular 2.5

Styrlager - Acros AIF-1113

Nav (Fram) - Formula Team II CL Disc 28 H

Nav (Bak) - Formula Team II CL Disc 28 H

Ekrar - Black 2mm

Fälgar - Syncros Race 24 Disc, 28 Front / 28 Rear

Framdäck - Schwalbe G-ONE Allround, 700x40C

Bakdäck - Schwalbe G-ONE Allround, 700x40C

Pedaler – Ingår ej

Extra - Stänkskärmar

Ungefärlig vikt i KG 11.64 (Utan pedaler)

Max system vikt cykel - 120 kg

Maxvikt är inkluderat packning, cyklist, och olika tillbehör som sitter på cykel.

Obs! Eventuella rabatterade priser gäller inte för förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel kan kan det inte kombineras med våra eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cyklar som är prissänkta under vår- och höstrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik via din arbetsgivare hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset sedan betydligt lägre (30-40% billigare) än att du själv köper din cykeln i butik

50002408
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.