Låsspray ABUS PS 88  50 ml

Låsspray ABUS PS 88, 50 ml

52643
I lager
129,00 kr
Inkl. moms

Det svenska klimatet är påfrestande för alla slags metallprodukter i cykellås. Med ABUS specifika låsspray PS88 behåller låset sin funktion år efter år.

Rekommenderas starkt till alla märken av cykellås. Fungerar även för isbildning i lås under vintern.

Cykelverkstaden rekommenderar även att på vintern smörja cykelns växelvajer med PS88 låsspray så undviker man att kablarna fryser vid minusgrader.

 

Genom att alltid spruta in och spraya PS88 låsspray i ditt lås regelbundet undviker du att cykellåset får framtida problem och om du redan har ett problem så brukar PS88 vara den enkla mirakellösningen.

Det är metall inne i låset som älskar att behandlas med PS88 som ger en supertunn "fetthinna" som inte rostar för att oxideringsprocessen inte går lika snabbt. Du får alltså garanterat ett smidigare och fungerande lås utan problem. Var noga med att spraya både själva låsmekanismen och de rörliga delarna där låsbygeln eller cylindern går ihop - en gång i månaden räcker!

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.