• SPARA -3 300 kr
Trek X-Caliber 8 CH-BK
MTB | Trek X-Caliber 8
MTB | Trek X-Caliber 8
MTB | Trek X-Caliber 8
Trek X-Caliber 8 CH-BK
MTB | Trek X-Caliber 8
MTB | Trek X-Caliber 8
MTB | Trek X-Caliber 8

MTB | Trek X-Caliber 8

5259717
Fåtal kvar i lager
11 699 kr 14 999 kr -3 300 kr
Inkl. moms

Trek X-Caliber 8 

X-Caliber 8 är en cross country-cykel som är tillverkad för snabba varv och långa dagar i skogen. Den är byggd med fokus på prisvärdhet och de komponenter som har störst betydelse för prestanda. En 1x-drivlina från SRAM, RockShox-gaffel och hydrauliska skivbromsar gör den till ett bra val för nya mountainbike- och cross country-cyklister som prioriterar hastighet, glädje och äventyr längs stigarna

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du letar efter en snabb mountainbike och siktar på singletrack. Du vill ha en cykel som passar perfekt för tävling, långlopp och konkurrensen på gruppturerna. Du vill ha något som är tillförlitligt och roligt med komponenter som är lätta och slitstarka.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i aluminium, RockShox Judy SL-gaffel med 100 mm slaglängd, TurnKey Lockout och luftfjädring som är lättare och har större inställningsmöjligheter än fjäderdämpning, TLR-hjul med navbredden Boost141, en Shimano Deore 1x12-drivlina och en kassett med stort växelområde.

Slutord

På X-Caliber 8 hittar du en prestandaram med prestandakomponenter, t.ex. en RockShox-gaffel med luftfjädring och en Shimano Deore 1x-drivlina. Dessutom har den slitstarka, lätta aluminiumfälgar som sparar in vikt och lätt kan uppgraderas till slanglöst.

Färg: Charcoal/Black (CH-BK) Grå/Svart

Storlek:

M 163 - 174 cm

L 175 - 187 cm

XL 186 - 196 cm

Färg
  • Grå
Storlek
  • M

 

Prisvärda X-Caliber 8 | 12-Vxl XC cykel gjord för fart!

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av de innovativa och pålitliga cyklarna från Trek.

Trek-cyklar är en vän som kommer att följa ditt tempo och ta dig med på roliga äventyr vart du än väljer att trampa. Oavsett om du söker adrenalinkickar på mountainbike-leder eller en smidig pendlarcykel för stadens gator, har vi en Trek-cykel som är skräddarsydd för dina behov.

Med teknik och innovation i fokus är Trek-cyklar utformade för att ge dig en exceptionell körupplevelse. Deras avancerade rammaterial och design gör att du kan ta dig an utmanande terräng eller snabba stadsgator med självförtroende. Du kommer att känna skillnaden från första tramptaget.

Det bästa med Trek är att det är mer än bara en cykel – det är en livsstil. Varje gång du hoppar på din Trek-cykel, tar du dig an dagen med energi och entusiasm. Och när du trampar på stigarna eller har full fart i nedförsbacken och känner den där schysta pulsen, kommer du att förstå varför en Trek-cykel är ett måste för alla cykelentusiaster.

Men det handlar inte bara om prestanda och teknik – det är också om att ha kul på vägen. En Trek-cykel tar dig med på äventyr, skapar minnen och ger dig den frihetskänsla som bara cykling kan erbjuda. Och med vårt stora utbud av olika modeller och stilar, kan du vara säker på att hitta din perfekta match.

Så, om du är redo att ta din cykling till nästa nivå, kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför Trek-cyklar är kända världen över. Vi är mer än glada att hjälpa dig att hitta den perfekta Trek-cykeln som kommer att följa med dig på alla dina äventyr – oavsett om det är på stigarna, asfalten eller någonstans däremellan. Välkommen in och upptäck Trek-cyklarnas spännande värld!

Därför kommer du att gilla X-Caliber 8.

  1. Den har ett pris som en hardtail i det nedre prisintervallet men komponenter och prestanda som i det övre
  2. Ramen är fullständigt kompatibel med högklassiga komponenter som t.ex. tävlingshjul och sänkbar sadelstolpe, om du någon gång framöver skulle vilja uppgradera
  3. Smart Wheel Sizing innebär att du får det snabbaste hjulet som passar ramen (29-tumshjul på större ramar och 27,5-tumshjul på mindre)
  4. 1x-drivlina med stort växelområde och enkelheten med ett enda växelreglage

Ett köp av förmånscykel via din arbetsgivare kan inte kombineras med eventuella tillfälligt rabatterade priser, rabattkoder eller reducerade reapriser 

601842581827
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.