• −20%
Trek X-Caliber 8 Satin Lithium Grey...

Trek X-Caliber 8 Satin Lithium Grey CH 2023

5259717
Fåtal kvar i lager
16 479,20 kr 20 599,00 kr -20%
Inkl. moms

Helt enkelt - Grym XC cykel byggda för fart!

Den här är en cross country-cykel som är tillverkad för snabba varv och långa dagar i skogen. Den är byggd med fokus på prisvärdhet och de komponenter som har störst betydelse för prestanda. En 1x-drivlina från Shimano, RockShox-gaffel och hydrauliska skivbromsar gör den till ett bra val för nya MTB- och XC-cyklister som prioriterar hastighet, glädje och äventyr längs stigarna.

X-Caliber är en riktigt prisvärd XC-MTB med prestanda som vida överstiger sin klass på smala stigar och långa XC-lopp. Den har lättviktsram i aluminium, kvalitetskomponenter och är mångsidigare än du någonsin kan ana. När du står i startgroparna på den lokala XC-tävlingen eller jagar de sista solstrålarna efter jobbet kommer den här cykeln att ge dig den hastighet och effektivitet du eftersträvar.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du letar efter en snabb mountainbike och siktar på singletrack. Du vill ha en cykel som passar perfekt för tävling, långlopp och konkurrensen på gruppturerna. Du vill ha något som är tillförlitligt och roligt med komponenter som är lätta och slitstarka.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i aluminium, RockShox Judy SL-gaffel med 100 mm slaglängd, TurnKey Lockout och luftfjädring som är lättare och har större inställningsmöjligheter än fjäderdämpning, TLR-hjul med navbredden Boost141, en Shimano Deore 1x12-drivlina och en kassett med stort växelområde.

Slutord

På X-Caliber 8 hittar du en prestandaram med prestandakomponenter, t.ex. en RockShox-gaffel med luftfjädring och en Shimano Deore 1x-drivlina. Dessutom har den slitstarka, lätta aluminiumfälgar som sparar in vikt och lätt kan uppgraderas till slanglöst.

M 161 - 172 cm

M/L 166 - 179 cm

L 177 - 188 cm

XL 186 - 196 cm

Färg
  • Grå
Storlek
  • M
  • L
  • XL


 

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av de innovativa och pålitliga cyklarna från Trek.

Här är varför en Trek-cykel kommer att bli din bästa cykelkompis.

Trek-cyklar är en vän som kommer att följa ditt tempo och ta dig med på roliga äventyr vart du än väljer att trampa. Oavsett om du söker adrenalinkickar på mountainbike-leder eller en smidig pendlarcykel för stadens gator, har vi en Trek-cykel som är skräddarsydd för dina behov.

Med teknik och innovation i fokus är Trek-cyklar utformade för att ge dig en exceptionell körupplevelse. Deras avancerade rammaterial och design gör att du kan ta dig an utmanande terräng eller snabba stadsgator med självförtroende. Du kommer att känna skillnaden från första tramptaget.

Det bästa med Trek är att det är mer än bara en cykel – det är en livsstil. Varje gång du hoppar på din Trek-cykel, tar du dig an dagen med energi och entusiasm. Och när du trampar på stigarna eller har full fart i nedförsbacken och känner den där schysta pulsen, kommer du att förstå varför en Trek-cykel är ett måste för alla cykelentusiaster.

Men det handlar inte bara om prestanda och teknik – det är också om att ha kul på vägen. En Trek-cykel tar dig med på äventyr, skapar minnen och ger dig den frihetskänsla som bara cykling kan erbjuda. Och med vårt stora utbud av olika modeller och stilar, kan du vara säker på att hitta din perfekta match.

Så, om du är redo att ta din cykling till nästa nivå, kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför Trek-cyklar är kända världen över. Vi är mer än glada att hjälpa dig att hitta den perfekta Trek-cykeln som kommer att följa med dig på alla dina äventyr – oavsett om det är på stigarna, asfalten eller någonstans däremellan. Välkommen in och upptäck Trek-cyklarnas spännande värld!

Därför kommer du att gilla den.

  1. Den har ett pris som en hardtail i det nedre prisintervallet men komponenter och prestanda som i det övre
  2. Ramen är fullständigt kompatibel med högklassiga komponenter som t.ex. tävlingshjul och sänkbar sadelstolpe, om du någon gång framöver skulle vilja uppgradera
  3. Smart Wheel Sizing innebär att du får det snabbaste hjulet som passar ramen (29-tumshjul på större ramar och 27,5-tumshjul på mindre)
  4. 1x-drivlina med stort växelområde och enkelheten med ett enda växelreglage

 Obs! Vi köp av en förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel via din arbetsgivare kan inte kombineras med eventuella tillfälligt rabatterade priser, rabattkoder eller reducerade priser under säsongens cykelrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik till ordinarie pris hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du sedan för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset till slut betydligt lägre (30-40% billigare) på det ordinarie priset än om du själv hade köpt din cykeln i butiken

601842581827
2021-12-14
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.