• -130,00 kr
PRO Minipump Performance HV, Alu, med slang

Minipump Pro Performance HV

Pro
PRPU0092
I lager
299,00 kr 429,00 kr -130,00 kr
Inkl. moms

PRO Minipump Performance HV

HV = High volym är en minipump designad för MTB:s eller cyklar med större däckvolym. En lätt och kompakt minipump i aluminium. Har invändig slang som du drar ut när du ska pumpa. Den böjliga slangen förhindrar att slangventilen blir böjd, plus att du inte behöver hålla pumpen i fixerat läge när du pumpar. Smidigt ramfäste och extra skruvar medföljer för att sätta fast minipumpen på ramen

  • Ventil: Racer och bil (presta och Schrader)
  • Maxtryck: 7 Bar.


 

Minipumpen Pro Performance HV är en liten och portabel cykelpump som används för att pumpa upp däck på mountainbikes, trekkingcyklar och andra cyklar med större däck. Den är utformad för att ge högt luftflöde och snabbt pumpa upp däck till rätt tryck.

Pro Performance HV-pumpen är tillverkad av högkvalitativt material som gör det enklare att pumpa upp däcket till rätt tryck. Pumpen har också en lång pumparm och en ergonomisk utformning som ger en bekväm och effektiv pumpning.

Pumpen är utrustad med en flexibel slang som gör det enklare att använda pumpen med både Presta- och Schrader-ventiler. Den har också en snabbkoppling som gör det enklare att ansluta slang och ventil.

Denna pump är lätt att ta med sig på cykelturer och är perfekt för nödsituationer när ett däck behöver pumpas upp. Den är också lämplig för cyklister som vill ha en kompakt och bärbar pump för att hålla däcken uppblåsta till rätt tryck mellan cykelturerna

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.