Dubbdäck Schwalbe Winter 42-622...

Dubbdäck Schwalbe Winter 42-622 28x1.60 med 120 Dubb

18-003-404
I lager
549,00 kr
Inkl. moms

Value for money

Populärt kvalitets dubbdäck från Schwalbe 42-622 mm 28x1.60 tum med Kevlar förstärkt punkteringsskydd och reflexrand på däcksidan, det perfekta pendlarvalet!

  • Med dessa på hjulen slipper man oroa dig för att tappa greppet.
  • Ger pålitlig kursstabilitet och ser till att du kan behärska de flesta typer av vinterväglag
  • Försett med 120 dubbar och de är alla omsorgsfullt fördelade på vinterdäcket
  • Pålitlig vinteranpassad gummiblandning och en rund profil med rejäl mönstring över hela däcket
  • Beprövat punkteringsskydd samt en förvånansvärt lättrullande däckprofil
  • Perfekt för vårt varierande skandinaviska vinterväglag med både på is, snö och slask
  • K-Guard punkteringsskydd.

 

Prisvärt dubbdäck som ger mycket bra kontroll på de flesta typer av vintervägar.

Med prisvärda Schwalbe Winter K-Guard på fälgarna ökar du greppet på hårda vinterväglag. Det här är kvalitativa dubbdäck som ger dig pålitlig stabilitet och ser till att du kan känna ökad trygghet på de flesta typer av vinterväglag, även i kurvor och vid kraftfulla inbromsningar. Det här är ett optimalt val för dig som cyklar på lite blandade väglag (en dag is och nästa asfalt) under vintern och därför inte behöver lika mycket grepp som du skulle välja det lite vassare Marathon Winter Plus.

Gummiblandning för vintercykling och pålitligt punkteringsskydd

Tack vare en beprövad konstruktion som kombinerar en vinteranpassad gummiblandning med ett pålitligt punkteringsskydd (K-Guard) och smart placerade dubbar på en förvånansvärt lättrullande däckprofil så kommer du nästan att längta efter vinterkyla, is och snö. Punkteringsskyddet består av en gedigen konstruktion med ett lager av naturgummi som är ytterligare förstärkt med ett extra lager slitstark kevlarfiber, en hög standardnivå för däcken i Schwalbe´s prisvärda Active Line serie.

Robusta specialdubbar i metall som ger dig bra grepp på isiga vägunderlag

Däcket är försett med 120 dubbar och de är omsorgsfullt fördelade på däcket. De slitstarka dubbarna är tillverkade i en riktigt hård metal och täcks av ett lager med lite mjukare aluminium för bästa grepp i kylan. Dubbarna greppar isiga underlag som effektivast när du kör med lite lite lägre lufttryck, och om du vill slippa oväsen på de isfria vägarna så pumpar du helt enkelt upp trycket lite mer.

2021-10-20
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.